Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapicam 2 gun var adete bakalimŞekerim test bozuk gibi geldi bana. Elinde yedek varsa bir kez daha dene derim ben
spraılle kaldıgım için oyle dedı kan sonucu için aradım degerım 285 ti 495 olmus cumartesı acılde kan ver pazartesı tekrar gel dedı artık sıkıntıdan patlayacagım ..boyle beklemek cok kotu allahtan hayırlsı yınedeİnşallah sağlıklıdır canım ya neden sağlıklı değilmiş peki
sagol canım daha kese falan yok. bılmıyorum dr neyı beklıyor artıslarım normal ıkı kat seklındede degıl en 285 tı 495 olmus kese bınlerde gorunur dedı cumartesı bırdaha kan vercem oazartesı tekrar gıdecem.İnşaALLAH sağlıklı olur canım yaa Rabbim yardım etsin sana ve meleğine inşaALLAH
hadı ınsallah adımı gorunce garıp oldum benım bat ta 23 subatBatları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim. bu ay olucak gibi inşaALLAH
Hamiş adaylarımızın bat ları:
@Ay-n ilk Hali 10 şubat
@babyonthego 11 şubat
@AyAl80 11 şubat
@limelemon 11 şubat
@tinyrose 11 şubat
@Efsununcivcivi 12 şubat
Judy_K 13 şubat
@eymecik 13 şubat
@Vayneymis 14 şubat
@cennetyarim 15 şubat
@Umudum- 15 şubat
@Gloke 16 şubat
@Esmtml 17 şubat
@hng-ky 17 şubat
@pembehayaller06 17 şubat
@Sugra 17 şubat
@erdilara 17 şubat
@Hlmtml 17 şubat
@Bikucukbalik 18 şubat
@Mervetolgali 18 şubat
@melegim_06 18 şubat
@Alonj 18 şubat
@sky19 20 şubat
@Comebaby20 20 şubat
@Gokdenizim 20 şubat
@mayissinegi 20 şubat
@elzem00 20 şubat
@d_d_m 20 şubat
kerem34gul 23 şubat
@Spizella 25 şubat
ftmclk 27 şubat
gzdy 3 mart
@vals_dancer 13 mart
Pitircik81
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Hahah çok doğru bi kelime tam benlik gizli bi geri sayımBenim de yarın canım. Bir yandan hiç gebeliği düşünmeyeyim, normal adet olacakmışım gibi kendimi şartlayayım diyorum.
Ama bir yandan da kafamda gizli bir geri sayım var :)
Canım test bozuk gbi geldi bana da ama çizgi var yanıCanım baksana bi
Canım yumurtlama zamanında hem kasıklarda ağrı hemde akıntı oluyor bende öyle oluyo en azından o şekilde anlayabiliyorum yumurtladığım zamanıMerhaba arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum ben pcos olduğum için yumurtlayamıyorum. Hamilelik istiyoruz takip etmeye çalışıyorum.14 şubat regli günümdü bugün wc de farkettiğim yumurta akı kıvamında akıntılarım oldu. Bu yumurtlamanın belirtisimidir yoksa çok afedersiniz gece eşimle birlikte olmuştuk sabahında spermler akıntı gibi gelirmi? Gerçi bu akıntı renksiz uzayan bir akıntıydı. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Öyle canım rabbim sonunu hayır etsin inşallah güzel haberler alırsınspraılle kaldıgım için oyle dedı kan sonucu için aradım degerım 285 ti 495 olmus cumartesı acılde kan ver pazartesı tekrar gel dedı artık sıkıntıdan patlayacagım ..boyle beklemek cok kotu allahtan hayırlsı yınede
Sağol canım teşekkürlerCanım yumurtlama zamanında hem kasıklarda ağrı hemde akıntı oluyor bende öyle oluyo en azından o şekilde anlayabiliyorum yumurtladığım zamanı
Normalde 30 günde bir oluyordum polistik over var ama adetim düzenli hic sorun yaşamadım kasım ayında kürtaj oldum sonrasında kanamam uzun sürdü bu ay yumurta takibi yaptı doktor sadece çatlatmak icin iğne yaptı erken çatlaması gerekiyordu bazi ailevi sebeplerden dolayı ama olmadı ve hala adet olmadımadetleriniz normalde kaç günde bir oluyor? PCOS mu var? yada ilaçsız hiç mi göremiyorsunuz?
Bende canım hala adet olmadım dur bakalım Rabbimden Ümit kesilmez inşallah bebekle sonuçlandırır beklentilerimiziKızlar ben yeni adet tarihimi yazamıyorum hala adet olmadım ama test negatif boş boş bekliyorum
İnsallah Cnm insallah ama çok zor bekliyorumBende canım hala adet olmadım dur bakalım Rabbimden Ümit kesilmez inşallah bebekle sonuçlandırır beklentilerimizi
sagol canım daha kese falan yok. bılmıyorum dr neyı beklıyor artıslarım normal ıkı kat seklındede degıl en 285 tı 495 olmus kese bınlerde gorunur dedı cumartesı bırdaha kan vercem oazartesı tekrar gıdecem.
Enfeksiyon geçtikten sonra hamile kalırsın hemen oda etkiliyor diye biliyorum. Bende yarın gideceğim dış gebelikten korkuyorum okumaktan beynim yandı artık uyuyamiyorum da korkuyorum
Resmen kendimi dis gebelik hazırladım o kadar okudum ki bütün olumsuzluklar üst üste geldi dönüm hayır olsun insallahOkuma bakma sürekli araştırdıkca şüpe üstüne şüpe beynimiz yanıyor kendimize zarar veriyoruz Rabbim tüm şüpelerimizi boşa çıkarsın inşallah
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım güzel haberlerini bekliyorummm [OTE]
teşekkür ederim canım insallah birde eski doktoruma gideceğim o profesör du bakalim hayirlisi hepimizin yavrusunu insallah
Benim o işteBenim de yarın canım. Bir yandan hiç gebeliği düşünmeyeyim, normal adet olacakmışım gibi kendimi şartlayayım diyorum.
Ama bir yandan da kafamda gizli bir geri sayım var :)
Normalde 30 günde bir oluyordum polistik over var ama adetim düzenli hic sorun yaşamadım kasım ayında kürtaj oldum sonrasında kanamam uzun sürdü bu ay yumurta takibi yaptı doktor sadece çatlatmak icin iğne yaptı erken çatlaması gerekiyordu bazi ailevi sebeplerden dolayı ama olmadı ve hala adet olmadım