Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah sağlıklıdır canım ya neden sağlıklı değilmiş peki
spraılle kaldıgım için oyle dedı kan sonucu için aradım degerım 285 ti 495 olmus cumartesı acılde kan ver pazartesı tekrar gel dedı artık sıkıntıdan patlayacagım ..boyle beklemek cok kotu allahtan hayırlsı yınede

İnşaALLAH sağlıklı olur canım yaa Rabbim yardım etsin sana ve meleğine inşaALLAH
sagol canım daha kese falan yok. bılmıyorum dr neyı beklıyor artıslarım normal ıkı kat seklındede degıl en 285 tı 495 olmus kese bınlerde gorunur dedı cumartesı bırdaha kan vercem oazartesı tekrar gıdecem.

hadı ınsallah adımı gorunce garıp oldum benım bat ta 23 subat

Benim de yarın canım. Bir yandan hiç gebeliği düşünmeyeyim, normal adet olacakmışım gibi kendimi şartlayayım diyorum.
Ama bir yandan da kafamda gizli bir geri sayım var :)
Hahah çok doğru bi kelime tam benlik gizli bi geri sayım

Canım yumurtlama zamanında hem kasıklarda ağrı hemde akıntı oluyor bende öyle oluyo en azından o şekilde anlayabiliyorum yumurtladığım zamanı

Öyle canım rabbim sonunu hayır etsin inşallah güzel haberler alırsın

adetleriniz normalde kaç günde bir oluyor? PCOS mu var? yada ilaçsız hiç mi göremiyorsunuz?
Normalde 30 günde bir oluyordum polistik over var ama adetim düzenli hic sorun yaşamadım kasım ayında kürtaj oldum sonrasında kanamam uzun sürdü bu ay yumurta takibi yaptı doktor sadece çatlatmak icin iğne yaptı erken çatlaması gerekiyordu bazi ailevi sebeplerden dolayı ama olmadı ve hala adet olmadım

Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım güzel haberlerini bekliyorummm

Enfeksiyon geçtikten sonra hamile kalırsın hemen oda etkiliyor diye biliyorum. Bende yarın gideceğim dış gebelikten korkuyorum okumaktan beynim yandı artık uyuyamiyorum da korkuyorum

Okuma bakma sürekli araştırdıkca şüpe üstüne şüpe beynimiz yanıyor kendimize zarar veriyoruz Rabbim tüm şüpelerimizi boşa çıkarsın inşallah

Okuma bakma sürekli araştırdıkca şüpe üstüne şüpe beynimiz yanıyor kendimize zarar veriyoruz Rabbim tüm şüpelerimizi boşa çıkarsın inşallah
Resmen kendimi dis gebelik hazırladım o kadar okudum ki bütün olumsuzluklar üst üste geldi dönüm hayır olsun insallah

Normal adet tarihinde adet görmediyseniz ve gebelik açısından bir şüphe yoksa doktorunuzun izni ile Tarlusal tb başlayabilirsiniz. Stres, mevsimler geçişler, kürtaj sonraları bu şekilde birkaç ay düzensizliklere sebep olabilir. Hiç korkacak birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…