- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Hamilemisin Cnm yoksa :)
Bende de polistik over var ama inofolic combi başladığımdan beri yumurtagrlisimim güzel ama hala adet olmadımyok cnm yok
biliosn pco başladı ya adet sokturucu ıle dun adet oldum . doktor adetin 5 . günü bekliyor işte . sende durum ne
Bende de polistik over var ama inofolic combi başladığımdan beri yumurtagrlisimim güzel ama hala adet olmadım
Benimde 8 mart)).Merhaba benim de bat 8 Mart :)
Bu ay yumurtlama dönemini çok iyi değerlendiremedik eşim il dışındaydı ama umut işte bitmiyor ki
Sonuç ne çıktı canımKızlar kan verdim 4 ye çıkacak sonuç ne olur dua edin inşallah hamileyimdir
Canım aradım hala çıkmamış ne zormuş beklemek walla karnıma kramplar girdi Allah yardımcımız olsun inşallah hayırla sonuçlandırır Ümit’lerimiz boşa gitmez ne zormuşSonuç ne çıktı canım
tüh yaa, neyse sabredin... Olumlu düşünün bu aradaKızlar sonuç çıkmamış p.tesiye kaldı dedi ne kadar stres yapmıştım
Merhaba, sorunuzu anlayamadım. Herkese neye göre size bat söylüyor?Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
İnşallah canımtüh yaa, neyse sabredin... Olumlu düşünün bu arada
Test yapdınmı canım?Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok
Yok canım yapmadım dahaTest yapdınmı canım?
28 günde olurumMerhaba, sorunuzu anlayamadım. Herkese neye göre size bat söylüyor?
Şimdiye kadar döngülerinizi takip ettiniz mi? Kaç gün sürüyordu?
Sat 29 ocaks demiştiniz, o halde bat'ınız 26 şubat oluyor, ne 28'i ne de 1 mart :)28 günde olurum
kızlar ben geldim ablanız
nasılsınız
Çok şükür sonunda adet oldum Cnm :)ah bu adet olma ah
Hadi gözün aydın canım bitsinde hayırlısyla çalışmalara başla inşallahÇok şükür sonunda adet oldum Cnm :)
Ayyy gercektenmiii beni öyle çok mutlu ettinizki :) yarın kesin yapicam haber ederimSat 29 ocaks demiştiniz, o halde bat'ınız 26 şubat oluyor, ne 28'i ne de 1 mart :)
Uygulmaya döngünüzü sürenizi yanlış girmemişsiniz sanırım.
4 gün gecikmişsiniz, bence test yapın. Bebiş yolda olabilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?