- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan verdim geldim kızlar.dr sordum dis gebelik mi dedim hayır ama sağlıklı bir gebelik değil dedi.kendiliğinden dusse keşke falan dedi.bende o kadar is yaptım falan dedim ama hiç kek bile gelmedi dedim.yarım saat sonra arayacağım ona göre bakalim ne diyecek
Hadi inşallah canım bende aynı hayat koşuşturmacası canımTamam canım daha iyi olur.
Çok şiddetli ağrılı âdet oldum canım, bitti çok şükür. Günlük spor yapmaya da başladım. Yarın da bu ayı değerlendirmeye başlayacağım inşaAllah.
Sen neler yaptın?
Canım aynısı bendede oldu şnşallah hamilelik belirtisidir bazıları adetten önce oluyo diyor bazılarında hamilelikten önce kafamda deli sorular adet =hamilelik aynı belirtilerKizlar 2 gun var adete benden krem rengi akinti geliyo acaba neden ki
İnşallah sağlıklıdır canım ya neden sağlıklı değilmiş pekiKan verdim geldim kızlar.dr sordum dis gebelik mi dedim hayır ama sağlıklı bir gebelik değil dedi.kendiliğinden dusse keşke falan dedi.bende o kadar is yaptım falan dedim ama hiç kek bile gelmedi dedim.yarım saat sonra arayacağım ona göre bakalim ne diyecek
Sem hamilemisim canim ya bende adet olacakmisim gibi agri var ama goguslerim cok hafif sizliyo baskada belirtim yok bide kremsi akinti var iste acaba neden yaaa :)Canım aynısı bendede oldu şnşallah hamilelik belirtisidir bazıları adetten önce oluyo diyor bazılarında hamilelikten önce kafamda deli sorular adet =hamilelik aynı belirtiler
İnşallah hamilesindir hamileyizdirKızla Batım yarın dualarınızı eksik etmeyinn
Aaa gerçekten mi öz ablan mı canım hoşgelmiş MirAy92 iyiki gelmiş neşemizi artırır inşallah
Hadi inşallah alırız mutlu haberler canımÖz ablam evet arttırmaz mı neşe küpüdür o. O da bizim gibi ilk hamileliğini bekleyenlerden
Ay inşallah canım inşallaaahİnşallah hamilesindir hamileyizdir
Benim de yarın canım. Bir yandan hiç gebeliği düşünmeyeyim, normal adet olacakmışım gibi kendimi şartlayayım diyorum.Kızla Batım yarın dualarınızı eksik etmeyinn
Canım baksana biBenim de yarın canım. Bir yandan hiç gebeliği düşünmeyeyim, normal adet olacakmışım gibi kendimi şartlayayım diyorum.
Ama bir yandan da kafamda gizli bir geri sayım var :)
Merhaba arkadaşlar sizlere bişey danışmak istiyorum ben pcos olduğum için yumurtlayamıyorum. Hamilelik istiyoruz takip etmeye çalışıyorum.14 şubat regli günümdü bugün wc de farkettiğim yumurta akı kıvamında akıntılarım oldu. Bu yumurtlamanın belirtisimidir yoksa çok afedersiniz gece eşimle birlikte olmuştuk sabahında spermler akıntı gibi gelirmi? Gerçi bu akıntı renksiz uzayan bir akıntıydı. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim
Canım baksana bi