Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşAllah hayırlara vesile olur

Naptiniz kizlar durumlar nasıl.iki kere kan verdimdegerlerim artmış pazartesi gidecem tekrar.hadi sizlerde arkamdan gelin i sallah

Ben niye herşeye ağlıyorum ya. 1 gün içinde kaç oldu bugün

Ayrıca sol bacağıma sabahtan beri sancı giriyor, acaba neden?
Canim i seni hormonlar devreye girmiş durum nasıl okuyamadım valla geçen bende anlıyordum bak hamileyim insallah arkamdan sırayla gelin

Naptiniz kizlar durumlar nasıl.iki kere kan verdimdegerlerim artmış pazartesi gidecem tekrar.hadi sizlerde arkamdan gelin i sallah
Canım bende senin adını arıyordum geçen ya topiğimizin ilk hamilesi sensin ikincisi S sky19 üçüncüsü d_d_m inşallah bizlerde hamile kalırız dualarınızda unutmayın bizi kızlar

Canım bende senin adını arıyordum geçen ya topiğimizin ilk hamilesi sensin ikincisi S sky19 üçüncüsü @D-D-m inşallah bizlerde hamile kalırız dualarında unutma bizi
Gercekten mi ilk ben mi oldum hadi hayırlısı bakalim sıra sizde benim ki bercekten süpriz oldu darısı size insallah var mi belirti

Gercekten mi ilk ben mi oldum hadi hayırlısı bakalim sıra sizde benim ki bercekten süpriz oldu darısı size insallah var mi belirti
İnşallah canım benim yok bu ay belirti falan zaten ilaç kullandım hasta olurum diğer ay çalışmalara başlıcam inşallah Rabbim bizlerede nasip eder

İnşallah canım benim yok bu ay belirti falan zaten ilaç kullandım hasta olurum diğer ay çalışmalara başlıcam inşallah Rabbim bizlerede nasip eder
insallah canım benim sen kafaya çok takma k3ndini dinleme gerçekten bu dediğim çok önemli rabbim istediği zaman oluyor vakti gelince yani.Baksana bana spraille hamile kaldım ama düşük riskim varmis agridan duramiyorum

insallah canım benim sen kafaya çok takma k3ndini dinleme gerçekten bu dediğim çok önemli rabbim istediği zaman oluyor vakti gelince yani.başkan bana spraille hamile kaldım ama düşük rus kim varmis
Haklısın canım o ne zaman isterse o zaman olur sabırla bekleyebilsek iyi diyorsun allah korusun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uzan dinlen ağır şeyler kaldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…