• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .heyecanlı bekleyiş. bakalım nolcak.ben de pazartesi gidicem ben doktorla konusamadim kan verdim sonucuma internetten baktim.
Benim doktorum farklı şehirde sağolsun ne zaman yazsam arasam ilgilenir ama ben gidip başka Hastahanede yaptırıyorum testi maksat işim görülsün :) ama muayeneye ona gidicem şuanlık sadece telde görüşüp bilgi veriyorum

Benim doktorum farklı şehirde sağolsun ne zaman yazsam arasam ilgilenir ama ben gidip başka Hastahanede yaptırıyorum testi maksat işim görülsün :) ama muayeneye ona gidicem şuanlık sadece telde görüşüp bilgi veriyorum
anladım.canim sorun olmuyorsa problem yok

Yumurtlama döneminde akıntım vardı bugün az önce de akıntıyla karışık pembe lekelenme oldu , kasıklarıma da sancı girdi ,göğüslerimde sızlıyo hiç böyle bi durum yaşayan var mı ? Bu lekelenmeler normal diye biliyorum ?

Yumurtlama döneminde akıntım vardı bugün az önce de akıntıyla karışık pembe lekelenme oldu , kasıklarıma da sancı girdi ,göğüslerimde sızlıyo hiç böyle bi durum yaşayan var mı ? Bu lekelenmeler normal diye biliyorum ?
Adetin ne zaman canım:)

Normal canım aynısını bende yaşamıştım yumurtlama döneminde normalmiş pembe leke olması

Kızlar bende yenir girebildim çok yoğun geçti bugün.canım S sky19 hadi tekrar gözün aydın Allahım sağlıkla kucağına aldırsın inşallah :anneadayı:benim hala gelen giden yok :110:

Batları yazın beraber bekleyelim he1r ay gibi bu ay da umutluy

@Ay-n ilk Hali 10 şubat :dua:
@babyonthego 11 şubat :duduk: :dua:
@AyAl80 11 şubat :dua:
@limelemon 11 şubat :dua:
@tinyrose 11 şubat :dua:
@Efsununcivcivi 12 şubat :dua:
Judy_K Judy_K 13 şubat :duduk::dua:
@eymecik 13 şubat :duduk: :dua:
@Vayneymis 14 şubat :duduk: :dua:
@cennetyarim 15 şubat :dua:
@Umudum- 15 şubat :dua:
@Gloke 16 şubat :dua:
@Esmtml 17 şubat :dua:
@hng-ky 17 şubat :dua:
@pembehayaller06 17 şubat :dua:
@Sugra 17 şubat :dua:
@erdilara 17 şubat :dua:
@Hlmtml 17 şubat :dua:
Bikucukbalik Bikucukbalik 18 şubat :dua:
@Mervetolgali 18 şubat :dua:
@melegim_06 18 şubat :dua:
@Alonj 18 şubat :dua:
S sky19 20 şubat :dua:
@Comebaby20 20 şubat :dua:
@Gokdenizim 20 şubat :dua:
@mayissinegi 20 şubat :dua:
E elzem00 20 şubat :dua:
d_d_m d_d_m 20 şubat :dua:
kerem34gul kerem34gul 23 şubat :dua:
@Spizella 25 şubat :dua:
ftmclk ftmclk 27 şubat :dua:
@gzdy 3 mart :dua:
@vals_dancer 13 mart :dua:

Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH :anneadayı::KK200::emir_bebek:

Yumurtlama döneminde akıntım vardı bugün az önce de akıntıyla karışık pembe lekelenme oldu , kasıklarıma da sancı girdi ,göğüslerimde sızlıyo hiç böyle bi durum yaşayan var mı ? Bu lekelenmeler normal diye biliyorum ?[/QUOTE
Ben de yaşıyorum bunu canım yumurtlama döneminde pembe leke normal mi bilmiyorum bı araştırayım şimdi :)

YUMURTLAMA KANAMASI
Dönemler arası açık pembe kanın ilk nedeni yumurtlamanın kanamasıdır. Yumurtlama, olgunlaşmış yumurtanın yumurtalıktan fallop tüpüne bırakılmasıdır. Böylece yumurta spermle döllenecek kıvamdadır.İşlem, yumurtalıktan patlayan olgunlaşmış bir folikülü içerir Luteinizan hormon, yumurtalık folikülünün yüzeyinin zayıflamasına ve parçalanmasına neden olur.Daha sonra olgunlaşmış yumurtanın fallop tüpüne geçtiği folikül üzerinde bir delik oluşturulur. Bu ovülasyon işlemi birçok kişide ağrı ve kanama eşlik eder.Renk açık pembe veya açık turuncu olup normal periyodunuz kadar ağır veya yoğun değildir.

Back