• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
YUMURTLAMA KANAMASI
Dönemler arası açık pembe kanın ilk nedeni yumurtlamanın kanamasıdır. Yumurtlama, olgunlaşmış yumurtanın yumurtalıktan fallop tüpüne bırakılmasıdır. Böylece yumurta spermle döllenecek kıvamdadır.İşlem, yumurtalıktan patlayan olgunlaşmış bir folikülü içerir Luteinizan hormon, yumurtalık folikülünün yüzeyinin zayıflamasına ve parçalanmasına neden olur.Daha sonra olgunlaşmış yumurtanın fallop tüpüne geçtiği folikül üzerinde bir delik oluşturulur. Bu ovülasyon işlemi birçok kişide ağrı ve kanama eşlik eder.Renk açık pembe veya açık turuncu olup normal periyodunuz kadar ağır veya yoğun değildir.
İnşAllah hayırlara vesile olur

Naptiniz kizlar durumlar nasıl.iki kere kan verdimdegerlerim artmış pazartesi gidecem tekrar.hadi sizlerde arkamdan gelin i sallah

Naptiniz kizlar durumlar nasıl.iki kere kan verdimdegerlerim artmış pazartesi gidecem tekrar.hadi sizlerde arkamdan gelin i sallah
Canım bende senin adını arıyordum geçen ya topiğimizin ilk hamilesi sensin ikincisi S sky19 üçüncüsü d_d_m d_d_m inşallah bizlerde hamile kalırız dualarınızda unutmayın bizi kızlar

Gercekten mi ilk ben mi oldum hadi hayırlısı bakalim sıra sizde benim ki bercekten süpriz oldu darısı size insallah var mi belirti
İnşallah canım benim yok bu ay belirti falan zaten ilaç kullandım hasta olurum diğer ay çalışmalara başlıcam inşallah Rabbim bizlerede nasip eder

İnşallah canım benim yok bu ay belirti falan zaten ilaç kullandım hasta olurum diğer ay çalışmalara başlıcam inşallah Rabbim bizlerede nasip eder
insallah canım benim sen kafaya çok takma k3ndini dinleme gerçekten bu dediğim çok önemli rabbim istediği zaman oluyor vakti gelince yani.Baksana bana spraille hamile kaldım ama düşük riskim varmis agridan duramiyorum

insallah canım benim sen kafaya çok takma k3ndini dinleme gerçekten bu dediğim çok önemli rabbim istediği zaman oluyor vakti gelince yani.başkan bana spraille hamile kaldım ama düşük rus kim varmis
Haklısın canım o ne zaman isterse o zaman olur sabırla bekleyebilsek iyi diyorsun :110: allah korusun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uzan dinlen ağır şeyler kaldırma

Back