Benim doktorum farklı şehirde sağolsun ne zaman yazsam arasam ilgilenir ama ben gidip başka Hastahanede yaptırıyorum testi maksat işim görülsün :) ama muayeneye ona gidicem şuanlık sadece telde görüşüp bilgi veriyorumamin canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .heyecanlı bekleyiş. bakalım nolcak.ben de pazartesi gidicem ben doktorla konusamadim kan verdim sonucuma internetten baktim.
anladım.canim sorun olmuyorsa problem yokBenim doktorum farklı şehirde sağolsun ne zaman yazsam arasam ilgilenir ama ben gidip başka Hastahanede yaptırıyorum testi maksat işim görülsün :) ama muayeneye ona gidicem şuanlık sadece telde görüşüp bilgi veriyorum
Olmuyor çok şüküranladım.canim sorun olmuyorsa problem yok
Hahahah iyiymiş benimde öyle olur herhaldeOlsa zaten cümle alem duyar canım :)
Adetin ne zaman canım:)Yumurtlama döneminde akıntım vardı bugün az önce de akıntıyla karışık pembe lekelenme oldu , kasıklarıma da sancı girdi ,göğüslerimde sızlıyo hiç böyle bi durum yaşayan var mı ? Bu lekelenmeler normal diye biliyorum ?
Canım şu an ovülasyondayım ,adetime daha 13 -14 gün varAdetin ne zaman canım:)
Bir an önce adetimi bekliyorum pekte gelecek gibi değilHaloğğğğ! Napıyorsunuz Kızlar
Allah büyüktür inşallah bebişin gelir :)daha erken ama umut için ışık yeterliCanım şu an ovülasyondayım ,adetime daha 13 -14 gün var
Napalım canım misafirler vardı gittiler anca girebildim sen napıosunHaloğğğğ! Napıyorsunuz Kızlar
Normal canım aynısını bende yaşamıştım yumurtlama döneminde normalmiş pembe leke olmasıYumurtlama döneminde akıntım vardı bugün az önce de akıntıyla karışık pembe lekelenme oldu , kasıklarıma da sancı girdi ,göğüslerimde sızlıyo hiç böyle bi durum yaşayan var mı ? Bu lekelenmeler normal diye biliyorum ?
Belli olmaz canım belki geç döllenme olurBir an önce adetimi bekliyorum pekte gelecek gibi değil
Batları yazın beraber bekleyelim he1r ay gibi bu ay da umutluy
@Ay-n ilk Hali 10 şubat
@babyonthego 11 şubat
@AyAl80 11 şubat
@limelemon 11 şubat
@tinyrose 11 şubat
@Efsununcivcivi 12 şubat
Judy_K 13 şubat
@eymecik 13 şubat
@Vayneymis 14 şubat
@cennetyarim 15 şubat
@Umudum- 15 şubat
@Gloke 16 şubat
@Esmtml 17 şubat
@hng-ky 17 şubat
@pembehayaller06 17 şubat
@Sugra 17 şubat
@erdilara 17 şubat
@Hlmtml 17 şubat
Bikucukbalik 18 şubat
@Mervetolgali 18 şubat
@melegim_06 18 şubat
@Alonj 18 şubat
S sky19 20 şubat
@Comebaby20 20 şubat
@Gokdenizim 20 şubat
@mayissinegi 20 şubat
E elzem00 20 şubat
d_d_m 20 şubat
kerem34gul 23 şubat
@Spizella 25 şubat
ftmclk 27 şubat
@gzdy 3 mart
@vals_dancer 13 mart
Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH
Yumurtlama döneminde akıntım vardı bugün az önce de akıntıyla karışık pembe lekelenme oldu , kasıklarıma da sancı girdi ,göğüslerimde sızlıyo hiç böyle bi durum yaşayan var mı ? Bu lekelenmeler normal diye biliyorum ?[/QUOTE
Ben de yaşıyorum bunu canım yumurtlama döneminde pembe leke normal mi bilmiyorum bı araştırayım şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?