• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende varım

Ay var daha canım ,8 Mart ,şu an ovülasyondayım .Allah Yardımcımız olsun ,bu ay en verimli günleri kaçırdık eşim il dışındaydı ,dün döndü bakalım :)
Bişey olmaz canım bu ay olmazsa diğer aylar deneriz inşallah günler çuvala girmedi ya :KK48:

amin canım benim 17 ocakta adet oldun 22 yada 23 de bitmişti
Yakın sayılır tarihlerimiz 1 hafta var aramızda
Herşey gönlünce olsun inşallah artışında güzel gider bende pazartesi tekrarlıcam hcg doktorum öyle dedi çok heyecanlı tahminime göre martın 5 6 sı gibi keseyi görürüz ama ben bi kaç gün daha beklicem kalp atımıyla beraber görünsün diye 9 martta gidicem tabii doktor öncesinde çağırmazsa
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Yakın sayılır tarihlerimiz 1 hafta var aramızda
Herşey gönlünce olsun inşallah artışında güzel gider bende pazartesi tekrarlıcam hcg doktorum öyle dedi çok heyecanlı tahminime göre martın 5 6 sı gibi keseyi görürüz ama ben bi kaç gün daha beklicem kalp atımıyla beraber görünsün diye 9 martta gidicem tabii doktor öncesinde çağırmazsa
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
amin canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .heyecanlı bekleyiş. bakalım nolcak.ben de pazartesi gidicem ben doktorla konusamadim kan verdim sonucuma internetten baktim.

Back