- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
Bi oğlum var 2 buçuk yaşında ister istemez kucaga alıyorum ayağımda saklıyorum besige götürüyorum.Bende psikolojik çok etkilendim ikinci çocuk çok farklı rabbim hepinize yasatsin. Üstün gül koklamak gibi nasıl olacak bilemiyorum.garip duygular.ani Arkadasim insallahHaklısın canım o ne zaman isterse o zaman olur sabırla bekleyebilsek iyi diyorsunallah korusun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin uzan dinlen ağır şeyler kaldırma
Allah bağışlasın canım sağlıkla doğsun bebişinde inşallahBi oğlum var 2 buçuk yaşında ister istemez kucaga alıyorum ayağımda saklıyorum besige götürüyorum.Bende psikolojik çok etkilendim ikinci çocuk çok farklı rabbim hepinize yasatsin. Üstün gül koklamak gibi nasıl olacak bilemiyorum.garip duygular.ani Arkadasim insallah
Varmi belirtiler canim
Sağol canım inşallah.önümüzde ki ayda ben bunları söyleyeceğim sanaAllah bağışlasın canım sağlıkla doğsun bebişinde inşallah
Hangi gündü canım senin
Ay inşallah canım benim rabbim sesini duysun inşallahSağol canım inşallah.önümüzde ki ayda ben bunları söyleyeceğim sana
Benim belirtim de oykeydi akıntı çoğalıyor kıvamlı ve sut gibi beyaz bi akıntı hogys agrisi hadi insallah olabilir belirtilerin var gibiBişeyler var ama emin olamıyorum göğüslerme dokununca ağrıyor. Birde günde 3litre su içtiğim halde dünden beri idrarım biraz koyu ve akıntım var hafif sarımsı kıvamlı. Ama bilmiyorum bunlar regl belirtisi de olabilir
Hadi hayırlı haberler verirsin inşallah canım1 mart canım haftaya perşembe
Benim belirtim de oykeydi akıntı çoğalıyor kıvamlı ve sut gibi beyaz bi akıntı hogys agrisi hadi insallah olabilir belirtilerin var gibi
Beni bat 24 u idi ilk 19 yada 20 sinde gittim dr kan istedi ve 34.500 çıktı .idrarda çıkmayabilir.ev bu değer 48 saatte iki katına çıkarsa hamile oluyorsun.yok çıkmazsa kimyasal yada dış gebelik oluyo biraz dan bekleAynen var belirtiler ama işte şu akıntıyı daha önce takip etmemiştim acaba reglden önce hep oluyor muydu ? Test yapsam çıkar mı çıkmaz mı emin değilim
Dr gibi yazmisim@dmlslnkrmk
Insallahh6 günüm kaldı kızlar benim =) İnşallah bu ay tutunabilir bebiş =)
Beni bat 24 u idi ilk 19 yada 20 sinde gittim dr kan istedi ve 34.500 çıktı .idrarda çıkmayabilir.ev bu değer 48 saatte iki katına çıkarsa hamile oluyorsun.yok çıkmazsa kimyasal yada dış gebelik oluyo biraz dan bekle
Inşallah bakalim hayırlısıyla güzel haberlerinizi qli4o sonrada normal mi sezeryan mi ay te kme attı şöyle oldu şu kadar kilo aldim o karı konusuruzBeklicem zaten pazartesiye kadar. Pzartesi önce evde test yapcam çıkarsa ne ala çıkmazsa da bat gününü beklicem. Arkadaş hani sayılı gün çabuk geçerdi
Inşallah bakalim hayırlısıyla güzel haberlerinizi qli4o sonrada normal mi sezeryan mi ay te kme attı şöyle oldu şu kadar kilo aldim o karı konusuruz
İnşallah canım6 günüm kaldı kızlar benim =) İnşallah bu ay tutunabilir bebiş =)
İnşallah inşallahInşallah bakalim hayırlısıyla güzel haberlerinizi qli4o sonrada normal mi sezeryan mi ay te kme attı şöyle oldu şu kadar kilo aldim o karı konusuruz
Bu aralar kendime zaman ayırıyorum canım durmadan buraya girip duruyordum. Tadı kalmadı zaten bu topiğin. Girip yazasım gelmiyor.Canım neden yazmıyorsun gördüğüm kadarıyla pasifte değilsinAy-n ilk Hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?