Canım n’aptınay Allahın izniyle insaAllah canım ya
y
Ayyy gözün aydın canım benim inşallah sağlıkla gelir bebişleriniz bizlerede nasip olur inşallah
Hadi gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallahkızlar kan testti yaptırdım. 359 çıktı sanirim hamileyim
Yaaaa hadi çalsın davul zurnalar topiğimiz hamilelerle doluyokızlar kan testti yaptırdım. 359 çıktı sanirim hamileyim
inşallah :) bakalım adet olmazsam test yapıcam 3. GünE hadi inşallah hamilesindir canım
Cunku mutlu değilim hayat hep üzerime üzerime geliyor bu sadece Bebek icin değil hayatımın her yerindene kadar zamandir deniyorsunkerem34gul . hep msjlarinda üzgün surat var niye ?
anladım Allah sonunuzu hayır etsin o zaman.Cunku mutlu değilim hayat hep üzerime üzerime geliyor bu sadece Bebek icin değil hayatımın her yerinde
Yaaaa hadi çalsın davul zurnalar topiğimiz hamilelerle doluyogözün aydın canım darısı bizlere inşallah
canım benim 359 çıktı bu değer nasilVe sonucum çıktı çok şükür ilkini Çarşamba yapmıştım 39.70 di bugün ise 92.90 çıktı beta hcg değerim
Çok şükür inşallah sağlıcakla devam eder doktorum testi pazatesi tekrarlamamı söyledi
Çok güzel bir değer canım sağlıcakla gelsin miniğin inşallahcanım benim 359 çıktı bu değer nasil
Ve sonucum çıktı çok şükür ilkini Çarşamba yapmıştım 39.70 di bugün ise 92.90 çıktı beta hcg değerim
Çok şükür inşallah sağlıcakla devam eder doktorum testi pazatesi tekrarlamamı söyledi
kızlar kan testti yaptırdım. 359 çıktı sanirim hamileyim
amin insaAllah canım seninkide inşa AllahÇok güzel bir değer canım sağlıcakla gelsin miniğin inşallah
Amiin inşallah rabbim herkese nasip etsinTebrikler canım çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Amiin amiiinamin insaAllah canım seninkide inşa Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?