• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O kesin çözüm canım biz şimdilik geçici çözümler bulalım hele :KK70:
Bilmıyorum cıdden cok üzülüyorum netten arastırdım adetıme 4 gun var testın yanlıs cıktıgı hıc olmamıs bu bıde 6 gun onceden gösteren test :( allahım ya yardımcım olsun içime ferahlık versın pskolejıkman çöktüm bole takıntılı bırısı degıldım bu konu neden beni böyle yaptı kendımı cok kotu hıssedıyorum boğazımda bı yumru oyle kaldım yanı

Kızlar negatifi gördüm o yüzden bu ay İçin umutsuzum bi an önc adet olmak istiyorum ama 2 gün gecikti adet söktürücü için bitkisel bi ilaç kullanmak istiyorum tavsiyesi olan var mı
Kuzum bekle belkı gec döllenmedir.. hangı marka test kullandın hıde normalmı erkenmi kullandın?

Bilmıyorum cıdden cok üzülüyorum netten arastırdım adetıme 4 gun var testın yanlıs cıktıgı hıc olmamıs bu bıde 6 gun onceden gösteren test :KK43: allahım ya yardımcım olsun içime ferahlık versın pskolejıkman çöktüm bole takıntılı bırısı degıldım bu konu neden beni böyle yaptı kendımı cok kotu hıssedıyorum boğazımda bı yumru oyle kaldım yanı
Canım aynen çok zor ama umudumuz biterse daha kötü olur bence pes etmek yok olana kadar devam inşallah rabbim sabrımızı arttırsın tez zamanda bizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

ya bu grup niye hep tartışmalı.. .diğer topiklerds daha çok kişi var bu grup gibi kavga laf atma laf sokma yapılmıyor.dert ortagimiyiz yoksa gelin kaynanamiyiz anlamadim

ya bu grup niye hep tartışmalı.. .diğer topiklerds daha çok kişi var bu grup gibi kavga laf atma laf sokma yapılmıyor.dert ortagimiyiz yoksa gelin kaynanamiyiz anlamadim
Hepimiz hayatında olumsuzluklar var ama topiğin içine taşımak yerine önerim daha hassas kişisel meseleleri özelden paylaşmak bu topiğin adı ve içerinde konuşulan meseleler çok farklı yerlere gitti hiç gerek yokken umarım kavga tartışma ilk ve son olur ,burada meleklerimizi beklediğimiz güzel haberler verdiğimiz bir topik olmaya devam eder :)

Hepimiz hayatında olumsuzluklar var ama topiğin içine taşımak yerine önerim daha hassas kişisel meseleleri özelden paylaşmak bu topiğin adı ve içerinde konuşulan meseleler çok farklı yerlere gitti hiç gerek yokken umarım kavga tartışma ilk ve son olur ,burada meleklerimizi beklediğimiz güzel haberler verdiğimiz bir topik olmaya devam eder :)
evet böyle olmaliii❤❤

Back