Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yeni katıldım merhaba ☺ Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah bende şuan yumurtlama dönemindeyim 15. Güne girdik bakalım :)

Bende yeni katıldım merhaba ☺ Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah bende şuan yumurtlama dönemindeyim 15. Güne girdik bakalım :)
Hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşallah hepinizden

Günaydın anne adaylarım benim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tez vakitte hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz inşallah dua edelim birbirimize

Ve sonucum çıktı çok şükür ilkini Çarşamba yapmıştım 39.70 di bugün ise 92.90 çıktı beta hcg değerim
Çok şükür inşallah sağlıcakla devam eder doktorum testi pazatesi tekrarlamamı söyledi

Günaydın canımmm :* ben geldiim ne güzel dua etmişsin öyle Allah kabul etsin inşallah aminn.. herkese hayırlı cumalar gününüz güzel geçsinnnnn
Amin canım benim hoşgeldin sanırım kızlar yine geçici pasif edilmiş ne oldu acaba yine

Kızlar mübarek cuma günü dua edin nolur son bir şansımı yenileyeceğim kan vereceğim birazdan hic umudum olmasada
İnşallah hayırlı haberler verirsin canım olmazsada üzülme ne olur yaşıyoruz sağlıklıyız çok şükür İnan’ın ki bu hayatta en önemli şey sağlık

Ayyy gözün aydın canım benim inşallah sağlıkla gelir bebişleriniz bizlerede nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…