Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım hadi bakalım hayırlı haberler alırız inşallah hepinizdenBende yeni katıldım merhaba ☺ Rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah bende şuan yumurtlama dönemindeyim 15. Güne girdik bakalım :)
Yeniden topık acalımmmKızlar kaybolmuş ya ne oluyo bu topiğe anlamadım Judy_K Ay-n ilk Hali cennetyarim Bikucukbalik kerem34gul
Amin Cnm aminnnnn :)Günaydın anne adaylarım benim bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine tez vakitte hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz inşallah dua edelim birbirimize
Kuzum hem yoğundum moral de bozuk ara ara bakıyorum kimse olmuyor buralardayım yoksaKızlar kaybolmuş ya ne oluyo bu topiğe anlamadım Judy_K Ay-n ilk Hali cennetyarim Bikucukbalik kerem34gul
Kızlar kaybolmuş ya ne oluyo bu topiğe anlamadım Judy_K Ay-n ilk Hali cennetyarim Bikucukbalik kerem34gul
umudunu yitirme umut bizim her şeyımız allah yardımcın olsun canımKızlar mübarek cuma günü dua edin nolur son bir şansımı yenileyeceğim kan vereceğim birazdan hic umudum olmasada
Hakkında hayırlısı ne ise onu yaşatsın rabbim sana gönlünden geçen olur inşallahKızlar mübarek cuma günü dua edin nolur son bir şansımı yenileyeceğim kan vereceğim birazdan hic umudum olmasada
ne kadar zamandir deniyorsun kerem34gul . hep msjlarinda üzgün surat var niye ?Kızlar mübarek cuma günü dua edin nolur son bir şansımı yenileyeceğim kan vereceğim birazdan hic umudum olmasada
Moralini bozma canım mart ayı bizim ayımız olsun hep beraber bekleyelimKuzum hem yoğundum moral de bozuk ara ara bakıyorum kimse olmuyor buralardayım yoksa
E hadi inşallah hamilesindir canım23 şubat bugün ama dün lekelenme dışında hiçbirşeyim yok agrılarımda gitti :)
Amin canım benim hoşgeldin sanırım kızlar yine geçici pasif edilmiş ne oldu acaba yineGünaydın canımmm :* ben geldiim ne güzel dua etmişsin öyle Allah kabul etsin inşallah aminn.. herkese hayırlı cumalar gününüz güzel geçsinnnnn
İnşallah hayırlı haberler verirsin canım olmazsada üzülme ne olur yaşıyoruz sağlıklıyız çok şükür İnan’ın ki bu hayatta en önemli şey sağlıkKızlar mübarek cuma günü dua edin nolur son bir şansımı yenileyeceğim kan vereceğim birazdan hic umudum olmasada
Ayyy gözün aydın canım benim inşallah sağlıkla gelir bebişleriniz bizlerede nasip olur inşallahVe sonucum çıktı çok şükür ilkini Çarşamba yapmıştım 39.70 di bugün ise 92.90 çıktı beta hcg değerim
Çok şükür inşallah sağlıcakla devam eder doktorum testi pazatesi tekrarlamamı söyledi