Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bat 3 gün geçti mi Yani canım?

6 gün erken gösteren test almıştım negatif çıktı buay tutmamış yanii artık daha az düşünmek istiyorum ama nasıl basarcam bılmıyorum

Canım kısırlık bi hastalıktır insanın elinde olmayan bunda kırıcı ne varki bende pco var pcoluyum yanı dememde ne sakınca olabilir sanırım duygusal bi günündesin bu aralar alınganlık geziyi grubumuzda nazar ettiler bizi kesin

Kızlar allahtan ümidimizi kesmeyelim
Bı çift peygamber efendimizin yanına gidiyor cift efendimize rabbine sor bizim çocuğumuz hiç olamayacak mi paygamber efendimiz de olmayacak diyor bu çift olmayacağını bildikleri halde allahtan ümitlerini kesmiyorlar dua ediyorlar aradan birkaç yıl geçiyor bu çiftin kucağında bir bebekle peygamber efendimizin yanına geliyor hani bizim çocuğumuz hiç olamayacakti allah da peygamber efendimize bu çift benden ümitlerini hiç kesmediler bu yüzden nasip ettim diyor
Böyle hatırlıyorum kızlar rabbime çok güveniyorum dua edelim hep :))

Canım sanki hamilesin gibi geldi bana inşallah öylesindr hoşgeldin bu arada

6 gün erken gösteren test almıştım negatif çıktı buay tutmamış yanii artık daha az düşünmek istiyorum ama nasıl basarcam bılmıyorum
Düşünmemek zor canım elimizde değil ister istemez düşünüyoruz kendine uğraşacak işler bıl en azından kafan dağılır sadece ona odaklanmazsın gez dolaş temizlik yap yemek yap

Aynen öyle canım çok güzel inşallah bizede nasip eder herşeyin zamanı var

Amin canım sen ne zamandır evlisin ne kadardır istiyorsun çocuk
7 aydır evlıyım en basından beri istiyorum canım. Ama buay cok umıtlenmıstım ruyamda bile çift cızgı gordum:) göğüslerimde damarlar belli olmuştu bende gebelik belirtisi sanıp sevınıyordum Hassas gebelık testi aldım şişko negatifi gordum hemen moralım cok bozuldu resmen yıkıldım

Bende 7 aydır evliyim canım biz yeni başladık çalışmalara biliyorum çok zor ama umudunu kaybetme önümüzde ki ayları hep beraber değerlendirelim uyguladığımız yöntemleri söyleyelim birbirimize

Bende 7 aydır evliyim canım biz yeni başladık çalışmalara biliyorum çok zor ama umudunu kaybetme önümüzde ki ayları hep beraber değerlendirelim uyguladığımız yöntemleri söyleyelim birbirimize
Şöyle mi yapsak önce kafamızımı koparsakki düşünmesek akışına bıraksak

Kızlar negatifi gördüm o yüzden bu ay İçin umutsuzum bi an önc adet olmak istiyorum ama 2 gün gecikti adet söktürücü için bitkisel bi ilaç kullanmak istiyorum tavsiyesi olan var mı

Bende varım 3 mart kızlar

Kızlar negatifi gördüm o yüzden bu ay İçin umutsuzum bi an önc adet olmak istiyorum ama 2 gün gecikti adet söktürücü için bitkisel bi ilaç kullanmak istiyorum tavsiyesi olan var mı
Canım bekle bişey kullanma biraz daha geçsin bazen geç döllenme olabiliyormuş

Judy_K da yine pasif diyo kızlar ne oluyo anlamadım anlayan biri bari şimdilik yerine ikinci sayfayı oluştursun hastaları hamileleri görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…