• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım benim hepinizden umudum var. En geç birkaç ay içinde hepinizin gebelik haberini alırız inşaAllah. Ben inanıyorum.
İnşallah canım bu Aydan umudum yoktu zaten öyle yapasım geldi yinede insanın içinde bi şüphe oluyo ya illa yap yap diye beni yiyip bitireceğine yapıpta kurtulayım şundan dedim :KK70:

İnşallah canım bu Aydan umudum yoktu zaten öyle yapasım geldi yinede insanın içinde bi şüphe oluyo ya illa yap yap diye beni yiyip bitireceğine yapıpta kurtulayım şundan dedim :KK70:
İyi etmişsin canım :)) Benim de o kadar umudum yoktu daha ilk olduğu için ama âdet gecikince umutlanmamak elde değil. Hele o testlerde ki gölgeler insana hep umut veriyor.

Doğurgan dönemim 2 Mart'ta başlayacak bakalım. Hayırlısı olur inşaAllah.

Kızlar uzun zamandır giremiyordum. Malum ceza almıştım:halay:
Bu topik neden böyle oldu ya. 1 Tane bile hamile olan yok mu?!:skandal::KK70:
300 sayfaya dayanan bir yorum ama 1 müjdeli haber yok:confused:

Huh benımde adetime 4 kaldi cok heyecanlı ve korkuluyum içimde olmayacak gıbı hıs var :) göğüslerde cok hafif hasaasiyt ve damarlar var baska belirtim yok sanırım bu adet belirtisi aynı zamanda :) yaşayan var mı hiç? Her seyden anlam cıkarmaya calısıorm Allah sonumu haayır etsin
Amin canım hoşgeldin maalesef adetle aynı belirtiler diye insan hep şüphede kalıyor

Back