Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim inşallah insanın içinde ufakta olsa burukluk oluyo inşallah tez zamanda bizde anne olabiliriz

Kızlar uzun zamandır giremiyordum. Malum ceza almıştım
Bu topik neden böyle oldu ya. 1 Tane bile hamile olan yok mu?!
300 sayfaya dayanan bir yorum ama 1 müjdeli haber yok
Var canım biri hamileydi adını çıkaramadım bir türlü ikinciside S sky19 olacak inşallah hoşgeldin diyelim o zaman ceza almakta iyiymiş bu sayfada

Amin canım benim inşallah insanın içinde ufakta olsa burukluk oluyo inşallah tez zamanda bizde anne olabiliriz
Oluyor evet. Annelik böyle birşeymiş :) daha şimdiden böyle üzülüyoruz.

Oluruz canım oluruz merak etme. Allah herkese nasîb ediyor ama bazılarına geç nasîb ediyor. Kısırlar ve rahmi olmayanlar napsın canım birde onları düşün. Bizim durumumuz çok iyi Allah'a şükür.

Aynen öyle canım bekleyelim bakalım mart ayı hepimiz için çok heyecanlı geçecek desene

Uzun bir tedavi süreci yaşamış biri olarak (kısırlar)kelimeniz çok kırıcı geldi bana ne yollardan geçiyoruz neler yaşıyoruz herkese kolay geliyor ama işin rengi öyle değil 1 sene aşılama denedik olmadı sonrası tüp bebek yapılan testler sonucu doktorum erken menopoz riskin var 1. Derece risk grubundasın dediğinde 28 yaşımdaydım dünyam başıma yıkıldı ve eşime boşanalım dedim o psikolojiyi anlayamazsınız ve emin olun uzun süre deneyip çocuğu olmayan herkesin ufakta olsa bi sorunu oluyor ilk 1 sene kendimiz denemiş ve 1 kimyasal gebelik yaşamıştım sonrası tedavi süreci oldu zaten neyse demek istediğim lütfen kullandığınız kelimere dikkat edin ufak bir rica sadece

Başınızdan 1 gebelik dahi geçtiyse kısır değilsinizdir yani üstünüze alınmanıza gerek yok kısır kelimesini. Kısır olan insanların asla çocukları olmaz ve 1 kere bile olsun gebelik yaşayamazlar. Bu böyledir. Siz kısır değilsiniz...

Kizlar mrhba hepinize bugun 3ncu gunum ilk gun cokk azz kahverengi leke geldi arkasi gelmedi sol diz agrim sol kasigim batma var umutlenmek istemiyorm bugun 3ncu gun kan testte ne zaman cikar bide goguslerde sanki sislik uclarda hassasiyet var inslhh hamileyimdirr

Yani eğer daha önceden yapılan bi ilişki olduysa o ayrı ama son 1 haftalık olan bi döllenmeden mide Bulantısı olması çok düşük bi ihtimal. Çünkü embriyonun rahime yerleşmesi zaten neredeyse 14 günü buluyor. Bu süre içersinde kasıklarda,yumurtalıklarda,göğüslerde ağrı oluyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…