• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi etmişsin canım :)) Benim de o kadar umudum yoktu daha ilk olduğu için ama âdet gecikince umutlanmamak elde değil. Hele o testlerde ki gölgeler insana hep umut veriyor.

Doğurgan dönemim 2 Mart'ta başlayacak bakalım. Hayırlısı olur inşaAllah.
Amin canım benim inşallah insanın içinde ufakta olsa burukluk oluyo inşallah tez zamanda bizde anne olabiliriz

Kızlar uzun zamandır giremiyordum. Malum ceza almıştım:halay:
Bu topik neden böyle oldu ya. 1 Tane bile hamile olan yok mu?!:skandal::KK70:
300 sayfaya dayanan bir yorum ama 1 müjdeli haber yok:confused:
Var canım biri hamileydi adını çıkaramadım bir türlü ikinciside S sky19 olacak inşallah hoşgeldin diyelim o zaman ceza almakta iyiymiş bu sayfada :KK70:

Amin canım benim inşallah insanın içinde ufakta olsa burukluk oluyo inşallah tez zamanda bizde anne olabiliriz
Oluyor evet. Annelik böyle birşeymiş :) daha şimdiden böyle üzülüyoruz.

Oluruz canım oluruz merak etme. Allah herkese nasîb ediyor ama bazılarına geç nasîb ediyor. Kısırlar ve rahmi olmayanlar napsın canım birde onları düşün. Bizim durumumuz çok iyi Allah'a şükür.

Oluruz canım oluruz merak etme. Allah herkese nasîb ediyor ama bazılarına geç nasîb ediyor. Kısırlar ve rahmi olmayanlar napsın canım birde onları düşün. Bizim durumumuz çok iyi Allah'a şükür.
Aynen öyle canım bekleyelim bakalım mart ayı hepimiz için çok heyecanlı geçecek desene :KK76:

Uzun bir tedavi süreci yaşamış biri olarak (kısırlar)kelimeniz çok kırıcı geldi bana ne yollardan geçiyoruz neler yaşıyoruz herkese kolay geliyor ama işin rengi öyle değil 1 sene aşılama denedik olmadı sonrası tüp bebek yapılan testler sonucu doktorum erken menopoz riskin var 1. Derece risk grubundasın dediğinde 28 yaşımdaydım dünyam başıma yıkıldı ve eşime boşanalım dedim o psikolojiyi anlayamazsınız ve emin olun uzun süre deneyip çocuğu olmayan herkesin ufakta olsa bi sorunu oluyor ilk 1 sene kendimiz denemiş ve 1 kimyasal gebelik yaşamıştım sonrası tedavi süreci oldu zaten neyse demek istediğim lütfen kullandığınız kelimere dikkat edin ufak bir rica sadece

Uzun bir tedavi süreci yaşamış biri olarak (kısırlar)kelimeniz çok kırıcı geldi bana ne yollardan geçiyoruz neler yaşıyoruz herkese kolay geliyor ama işin rengi öyle değil 1 sene aşılama denedik olmadı sonrası tüp bebek yapılan testler sonucu doktorum erken menopoz riskin var 1. Derece risk grubundasın dediğinde 28 yaşımdaydım dünyam başıma yıkıldı ve eşime boşanalım dedim o psikolojiyi anlayamazsınız ve emin olun uzun süre deneyip çocuğu olmayan herkesin ufakta olsa bi sorunu oluyor ilk 1 sene kendimiz denemiş ve 1 kimyasal gebelik yaşamıştım sonrası tedavi süreci oldu zaten neyse demek istediğim lütfen kullandığınız kelimere dikkat edin ufak bir rica sadece
Başınızdan 1 gebelik dahi geçtiyse kısır değilsinizdir yani üstünüze alınmanıza gerek yok kısır kelimesini. Kısır olan insanların asla çocukları olmaz ve 1 kere bile olsun gebelik yaşayamazlar. Bu böyledir. Siz kısır değilsiniz...

Batları yazın beraber bekleyelim her ay gibi bu ay da umutluyum inşaALLAH hiçbirimiz görmeyiz kırmızıyı. Kızlar bugün Cuma. Bol bol dualar edelim. :dua: bu ay olucak gibi inşaALLAH:anneadayı:

Hamiş adaylarımızın bat ları:

Ay-n ilk Hali Ay-n ilk Hali 10 şubat :dua:
@babyonthego 11 şubat :duduk: :dua:
@AyAl80 11 şubat :dua:
@limelemon 11 şubat :dua:
@tinyrose 11 şubat :dua:
@Efsununcivcivi 12 şubat :dua:
Judy_K Judy_K 13 şubat :duduk::dua:
@eymecik 13 şubat :duduk: :dua:
@Vayneymis 14 şubat :duduk: :dua:
@cennetyarim 15 şubat :dua:
@Umudum- 15 şubat :dua:
@Gloke 16 şubat :dua:
@Esmtml 17 şubat :dua:
@hng-ky 17 şubat :dua:
@pembehayaller06 17 şubat :dua:
@Sugra 17 şubat :dua:
@erdilara 17 şubat :dua:
@Hlmtml 17 şubat :dua:
Bikucukbalik Bikucukbalik 18 şubat :dua:
@Mervetolgali 18 şubat :dua:
@melegim_06 18 şubat :dua:
@Alonj 18 şubat :dua:
S sky19 20 şubat :dua:
@Comebaby20 20 şubat :dua:
@Gokdenizim 20 şubat :dua:
@mayissinegi 20 şubat :dua:
@elzem00 20 şubat :dua:
d_d_m d_d_m 20 şubat :dua:
@kerem34gul 23 şubat :dua:
@Spizella 25 şubat :dua:
ftmclk ftmclk 27 şubat :dua:
@gzdy 3 mart :dua:
@vals_dancer 13 mart :dua:

Bu listedeki herkesin hamiş heberlerini alalım inşaALLAH :anneadayı::KK200::emir_bebek:
Kizlar mrhba hepinize bugun 3ncu gunum ilk gun cokk azz kahverengi leke geldi arkasi gelmedi sol diz agrim sol kasigim batma var umutlenmek istemiyorm bugun 3ncu gun kan testte ne zaman cikar bide goguslerde sanki sislik uclarda hassasiyet var inslhh hamileyimdirr

Yani eğer daha önceden yapılan bi ilişki olduysa o ayrı ama son 1 haftalık olan bi döllenmeden mide Bulantısı olması çok düşük bi ihtimal. Çünkü embriyonun rahime yerleşmesi zaten neredeyse 14 günü buluyor. Bu süre içersinde kasıklarda,yumurtalıklarda,göğüslerde ağrı oluyor diye biliyorum.

Back