Ooo ellerine sağlık Cnm afiyet olsun akşam da o Bombay’ı patlat :))) ben bir yandan umud edip acaba deyip bir yandan hayal kırıklığı ama çok agresifim kendime engel olamıyorum
21 Mart canım.sen adet oldun yani valla .buda güzel birşey o zaman bay 20 şubat diyebiliriz
himm heyecanla beklicez::))21 Mart canım.
ohh miss:))eline sağlık
Başlat başlat ama fayda eder mi kikerem34gul S sky19 sağolun canımlar yapıyoruz işte bişiler kerem34gul sakinleştir kendiniiiiii yogaya başlatacam bak seni bu gidişle :)))
Başlat başlat ama fayda eder mi ki
İnşallah canım bu Aydan umudum yoktu zaten öyle yapasım geldi yinede insanın içinde bi şüphe oluyo ya illa yap yap diye beni yiyip bitireceğine yapıpta kurtulayım şundan dedimOlsun canım benim hepinizden umudum var. En geç birkaç ay içinde hepinizin gebelik haberini alırız inşaAllah. Ben inanıyorum.
O ne işe yarıyor canımRegl ıncır kurune baslamıstım 7 gun ara verdım yıne basloycam
İyi etmişsin canım :)) Benim de o kadar umudum yoktu daha ilk olduğu için ama âdet gecikince umutlanmamak elde değil. Hele o testlerde ki gölgeler insana hep umut veriyor.İnşallah canım bu Aydan umudum yoktu zaten öyle yapasım geldi yinede insanın içinde bi şüphe oluyo ya illa yap yap diye beni yiyip bitireceğine yapıpta kurtulayım şundan dedim
5 gün falan var canım ama zaten bu Aydan umudum yoktu canım önümüzde ki aylara inşallahçanim adetine daha varmiydi
Yok canım zaten umudum yoktu ama yinede insanın içi bi değişik oluyor işteSenin 4 5 günün var dimi bata. Bence bu kadar erken düşürme moralini
o zaman normal canım çıkmaması adetin geçsin yap5 gün falan var canım ama zaten bu Aydan umudum yoktu canım önümüzde ki aylara inşallah
Amin canım hoşgeldin maalesef adetle aynı belirtiler diye insan hep şüphede kalıyorHuh benımde adetime 4 kaldi cok heyecanlı ve korkuluyum içimde olmayacak gıbı hıs var :) göğüslerde cok hafif hasaasiyt ve damarlar var baska belirtim yok sanırım bu adet belirtisi aynı zamanda :) yaşayan var mı hiç? Her seyden anlam cıkarmaya calısıorm Allah sonumu haayır etsin
Hadi inşallah hamilesindir canım bizede dua et inşallah bizde anne oluruz bir gün
İyi çok şükür canım sen nasılsınKızlar napıyorsunuz nasılsınız
benim testtim pozitif.yarin kan vericem orada pozitife yazarimKızlar uzun zamandır giremiyordum. Malum ceza almıştım
Bu topik neden böyle oldu ya. 1 Tane bile hamile olan yok mu?!
300 sayfaya dayanan bir yorum ama 1 müjdeli haber yok
Imm ellerine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?