• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar buda benim testim sabah idrarıyla yapamadım test elime şimdi geçti bu ayda olmadı sanırım :110:
Canım sende de çizgi var. İyi bak:halay: 20180220_170916.jpg

Test sahipleri çizgiyi görmüyor nedense ben görüyorum. Acaba yanlış mı görüyorum diye düşünmeye başladım valla. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum :)
Aaaaa cidden özellikle negatifte hayali de olsa bişi görünüyor yarın sabahı iple çekicem :))teşekkür ederim canımmmm :)

Tamam canım. Yarın kan vermeyi düşünüyor musun?
Yok Cnm yarın versem dusuk çıksa hem korkuyorum hemde iki gün sonra yenilemek gerekecek galiba korkuyorum bilmiyorum :( 3 gün sonra test hala pozitif ise kan veririm ya çok garip birşey cunku küçük te olsa umud ediyorsun ya yoksa diye düşünmek stres e sokuyor bu

Yok Cnm yarın versem dusuk çıksa hem korkuyorum hemde iki gün sonra yenilemek gerekecek galiba korkuyorum bilmiyorum :KK43: 3 gün sonra test hala pozitif ise kan veririm ya çok garip birşey cunku küçük te olsa umud ediyorsun ya yoksa diye düşünmek stres e sokuyor bu
Ama gebelik varsa ve ilaç alman gereken bir durum olacaksa ne kadar erken gidersen o kadar iyi olacak canım.

Sen bilirsin yinede canım BAT gününde tekrarlayabilirsin.

Ama gebelik varsa ve ilaç alman gereken bir durum olacaksa ne kadar erken gidersen o kadar iyi olacak canım.

Sen bilirsin yinede canım BAT gününde tekrarlayabilirsin.
Birde hamilelik olsa da sanki ayni seyleri yaşayacakmışım gibi geliyor İlkay sanki hep sorunlu geçecek kalp atışı olmayacak :( galiba doktora gitmem de zor olacak

Sağol Cnm çatlatma iğnesi yapıldım ya onun etkisi mi diye korkuyorum Cnm ama bette 7 ila 10 gün arasında iğnenin etkisinin biteceği yazıyor :KK43: ilk ayda uğraşmadan hamile kalanlara hayranım
Bence hiç hayran olma canım. İleride yanlışlıkla gebe kalırsan pek iyi bir durum olmayacak.

O zaman sen BAT'a kadar bekle canım.

Birde hamilelik olsa da sanki ayni seyleri yaşayacakmışım gibi geliyor İlkay sanki hep sorunlu geçecek kalp atışı olmayacak :KK43: galiba doktora gitmem de zor olacak
Kendi kendine kuruntu yapıyorsun canım. Gebeysen bebeğin üzüntünü hisseder üzülme sen ve stres iyi birşey değil biliyorsun. Herşey yine olacağına varır, Allah ne derse o olur ve onun dışına çıkamayız. İçini ferah tut yeter.

Bak en azından çift çizgiyi gördün canım. İlk benden bekleniyordu bu topikte ama sizin gebeliğiniz ortaya çıktı, ben daha âdet göreceğim de değerlendirmeye başlayacağım...

Kendi kendine kuruntu yapıyorsun canım. Gebeysen bebeğin üzüntünü hisseder üzülme sen ve stres iyi birşey değil biliyorsun. Herşey yine olacağına varır, Allah ne derse o olur ve onun dışına çıkamayız. İçini ferah tut yeter.

Bak en azından çift çizgiyi gördün canım. İlk benden bekleniyordu bu topikte ama sizin gebeliğiniz ortaya çıktı, ben daha âdet göreceğim de değerlendirmeye başlayacağım...
Haklısın Cnm ama umud edip haftalarca doktordan her gittiğinde bebeğini görmek yerine turlu turlu hastalık duyduğunu ve sonunda kalbinin durduğunu kaybettiğini düşün Cnm ona çok ihtiyacın varken ama senin açından sonuna kadar haklısın bu ay adet olunca yumurta takibi yap birde doktorundan klomen + ovitrelle yanı çatlatma iğnesi iste Cnm sansin artsın ama yumurta takibi mutlaka

Back