- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Stresten galiba canım yaNeden canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Stresten galiba canım yaNeden canım
Canım gözlerim bozuk olduğu halde ilk baktığımda net bir şekilde görüyorum ben emin ol. Yarın bir daha yap diyeceğim ama paran boş yere çöpe gider :)Kız ciZgi göremiyorum burda galiba kafayı yiyorum
Test sahipleri çizgiyi görmüyor nedense ben görüyorum. Acaba yanlış mı görüyorum diye düşünmeye başladım valla. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum :)Oooo kızların güzel haberleri yolda gibi gözüküyor
Aaaaa cidden özellikle negatifte hayali de olsa bişi görünüyor yarın sabahı iple çekicem :))teşekkür ederim canımmmm :)Test sahipleri çizgiyi görmüyor nedense ben görüyorum. Acaba yanlış mı görüyorum diye düşünmeye başladım valla. Kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum :)
Valla hayali falan değil canım :)Aaaaa cidden özellikle negatifte hayali de olsa bişi görünüyor yarın sabahı iple çekicem :))teşekkür ederim canımmmm :)
Yok Cnm netten aldım testi uyguna çok varCanım gözlerim bozuk olduğu halde ilk baktığımda net bir şekilde görüyorum ben emin ol. Yarın bir daha yap diyeceğim ama paran boş yere çöpe gider :)
Yarın ilk iş sen kan ver.
Tamam canım. Yarın kan vermeyi düşünüyor musun?Yok Cnm netten aldım testi uyguna çok var
Yok Cnm yarın versem dusuk çıksa hem korkuyorum hemde iki gün sonra yenilemek gerekecek galiba korkuyorum bilmiyorum 3 gün sonra test hala pozitif ise kan veririm ya çok garip birşey cunku küçük te olsa umud ediyorsun ya yoksa diye düşünmek stres e sokuyor buTamam canım. Yarın kan vermeyi düşünüyor musun?
İkiside pozitif canım sen içini ferah tut.Sağolun kızlar herşey icin desteğiniz icin insallah doğrudur test
Ama gebelik varsa ve ilaç alman gereken bir durum olacaksa ne kadar erken gidersen o kadar iyi olacak canım.Yok Cnm yarın versem dusuk çıksa hem korkuyorum hemde iki gün sonra yenilemek gerekecek galiba korkuyorum bilmiyorum 3 gün sonra test hala pozitif ise kan veririm ya çok garip birşey cunku küçük te olsa umud ediyorsun ya yoksa diye düşünmek stres e sokuyor bu
Sağol Cnm çatlatma iğnesi yapıldım ya onun etkisi mi diye korkuyorum Cnm ama bette 7 ila 10 gün arasında iğnenin etkisinin biteceği yazıyor ilk ayda uğraşmadan hamile kalanlara hayranımİkiside pozitif canım sen içini ferah tut.
Birde hamilelik olsa da sanki ayni seyleri yaşayacakmışım gibi geliyor İlkay sanki hep sorunlu geçecek kalp atışı olmayacak galiba doktora gitmem de zor olacakAma gebelik varsa ve ilaç alman gereken bir durum olacaksa ne kadar erken gidersen o kadar iyi olacak canım.
Sen bilirsin yinede canım BAT gününde tekrarlayabilirsin.
Bence hiç hayran olma canım. İleride yanlışlıkla gebe kalırsan pek iyi bir durum olmayacak.Sağol Cnm çatlatma iğnesi yapıldım ya onun etkisi mi diye korkuyorum Cnm ama bette 7 ila 10 gün arasında iğnenin etkisinin biteceği yazıyor ilk ayda uğraşmadan hamile kalanlara hayranım
Kendi kendine kuruntu yapıyorsun canım. Gebeysen bebeğin üzüntünü hisseder üzülme sen ve stres iyi birşey değil biliyorsun. Herşey yine olacağına varır, Allah ne derse o olur ve onun dışına çıkamayız. İçini ferah tut yeter.Birde hamilelik olsa da sanki ayni seyleri yaşayacakmışım gibi geliyor İlkay sanki hep sorunlu geçecek kalp atışı olmayacak galiba doktora gitmem de zor olacak
Haklısın Cnm ama umud edip haftalarca doktordan her gittiğinde bebeğini görmek yerine turlu turlu hastalık duyduğunu ve sonunda kalbinin durduğunu kaybettiğini düşün Cnm ona çok ihtiyacın varken ama senin açından sonuna kadar haklısın bu ay adet olunca yumurta takibi yap birde doktorundan klomen + ovitrelle yanı çatlatma iğnesi iste Cnm sansin artsın ama yumurta takibi mutlakaKendi kendine kuruntu yapıyorsun canım. Gebeysen bebeğin üzüntünü hisseder üzülme sen ve stres iyi birşey değil biliyorsun. Herşey yine olacağına varır, Allah ne derse o olur ve onun dışına çıkamayız. İçini ferah tut yeter.
Bak en azından çift çizgiyi gördün canım. İlk benden bekleniyordu bu topikte ama sizin gebeliğiniz ortaya çıktı, ben daha âdet göreceğim de değerlendirmeye başlayacağım...