• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın Cnm ama umud edip haftalarca doktordan her gittiğinde bebeğini görmek yerine turlu turlu hastalık duyduğunu ve sonunda kalbinin durduğunu kaybettiğini düşün Cnm ona çok ihtiyacın varken ama senin açından sonuna kadar haklısın bu ay adet olunca yumurta takibi yap birde doktorundan klomen + ovitrelle yanı çatlatma iğnesi iste Cnm sansin artsın ama yumurta takibi mutlaka
Düşünme canım düşünme. Benim bile canımı sıktı bu dediklerin, sen bunları sakın düşünme :KK61:Allah herkesi bir evlat nasîb etsin.

Daha ilk ayımız canım bu dediğin şeyler için biraz erken.

Düşünme canım düşünme. Benim bile canımı sıktı bu dediklerin, sen bunları sakın düşünme :KK61:Allah herkesi bir evlat nasîb etsin.

Daha ilk ayımız canım bu dediğin şeyler için biraz erken.
Bana erken gelmiyor Cnm zaman kaybetmek istemiyorum artık belkide ondan hayırlısı tüm kalbimle insallahhhh adetin den sonra hamile kalırsın :) artık hamile listesi de yapılmaya başlanmalı :)))

Ben niye herşeye ağlıyorum ya. 1 gün içinde kaç oldu bugün:cry:

Ayrıca sol bacağıma sabahtan beri sancı giriyor, acaba neden?

Bana erken gelmiyor Cnm zaman kaybetmek istemiyorum artık belkide ondan hayırlısı tüm kalbimle insallahhhh adetin den sonra hamile kalırsın :) artık hamile listesi de yapılmaya başlanmalı :)))
Hem yaşımda 22 ya canım. İlk denememizdi tam değerlendirmiş olmasakta. Doktor şimdiden bana zaten beklememi söyler.

İnşaAllah canım. Belki de hamileyimdir...
Judy gelmiyor ki listeye baksın.

Hoşgeldin ablam.

Hiç iyi değilim, canım çok sıkkın. Her an ağlayasım geliyor. Ne gebeyim ne de âdet oluyorum. Bu sefer kırmızı pembe kahverengi akıntı var, tam oldum derken geri kesiliyor :KK43:

Aynısını ben yaşadım sinirimden oturup ağladım hatta. Hala sinirden oturup ağlamak istesem ağlanacak bi potansiyeldeyim o ayrı konu da

Aynısını ben yaşadım sinirimden oturup ağladım hatta. Hala sinirden oturup ağlamak istesem ağlanacak bi potansiyeldeyim o ayrı konu da
Bende ayne öyleyim canım. Hiç iyi hissetmiyorum. Kaşlarım çatık oturuyorum. Sol bacak ve kasığım çok sızlıyor.

kızlar, benim daha 11 günüm var. daha önce de dediğim gibi orta derece vajinismuluyum ama eşimle çok çocuk istediğimiz için vajina girişine şırıngayla boşaltma yöntemi uyguluyoruz steril bi şekilde. kesin şimdi "yapma, tehlikeli" veya "vajinusmusu yen" diyenler çıkacaktır :D ama bizim kararımız bu. dün bacaklarımı havaya kaldırdım, 15 dakika bekledim. girişte hiç sperm kalmamıştı, hepsi içeri mi gitti acaba, bu kadar kolay gider mi ki, çok merak ediyorum başarılı olacak mı :(

kızlar, benim daha 11 günüm var. daha önce de dediğim gibi orta derece vajinismuluyum ama eşimle çok çocuk istediğimiz için vajina girişine şırıngayla boşaltma yöntemi uyguluyoruz steril bi şekilde. kesin şimdi "yapma, tehlikeli" veya "vajinusmusu yen" diyenler çıkacaktır :KK70: ama bizim kararımız bu. dün bacaklarımı havaya kaldırdım, 15 dakika bekledim. girişte hiç sperm kalmamıştı, hepsi içeri mi gitti acaba, bu kadar kolay gider mi ki, çok merak ediyorum başarılı olacak mı :KK43:

İlk defa böyle bişey duydum

kızlar, benim daha 11 günüm var. daha önce de dediğim gibi orta derece vajinismuluyum ama eşimle çok çocuk istediğimiz için vajina girişine şırıngayla boşaltma yöntemi uyguluyoruz steril bi şekilde. kesin şimdi "yapma, tehlikeli" veya "vajinusmusu yen" diyenler çıkacaktır :KK70: ama bizim kararımız bu. dün bacaklarımı havaya kaldırdım, 15 dakika bekledim. girişte hiç sperm kalmamıştı, hepsi içeri mi gitti acaba, bu kadar kolay gider mi ki, çok merak ediyorum başarılı olacak mı :KK43:

Bende ilk defa duyuyorum ama gitmiştir bence. Peki sen hamile kalmış olursan bakire mi hamile kalmış olacaksın orayı anlamadım

Bende ilk defa duyuyorum ama gitmiştir bence. Peki sen hamile kalmış olursan bakire mi hamile kalmış olacaksın orayı anlamadım
aynen, malesef öyle. :( bu arada egzersize devam ediyorum tabi yenmek için ama biraz yavaş yol katediyorum. yaşım da 28 oldu. 30'dan sonra hamilelik ihtimali azalıyo diyolar. umarım bu şekilde tutturabilirim. ben bu yolla bile bu kadar heyecanlıyken normal yoldan yapanların heyecanını düşünemiyorum :)

aynen, malesef öyle. :KK43: bu arada egzersize devam ediyorum tabi yenmek için ama biraz yavaş yol katediyorum. yaşım da 28 oldu. 30'dan sonra hamilelik ihtimali azalıyo diyolar. umarım bu şekilde tutturabilirim. ben bu yolla bile bu kadar heyecanlıyken normal yoldan yapanların heyecanını düşünemiyorum :)

Hoaydaaaaaaa vay gözünü sevdiğiminin ya şaşırdım biraz ama bu da bi hastalık çeşidi sonuçta Allah şifa versin canım umarım atlatırsın

Back