• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sonucun çıkması için bunların hepsinin tik olması gerekiyor değil mi?

Eklentiler

• B4878EE0-00F1-4C2A-9ED5-459D36F226A3.jpeg
    B4878EE0-00F1-4C2A-9ED5-459D36F226A3.jpeg
    57,1 KB · Görüntüleme: 44
Hoşgeldin ablam.

Hiç iyi değilim, canım çok sıkkın. Her an ağlayasım geliyor. Ne gebeyim ne de âdet oluyorum. Bu sefer kırmızı pembe kahverengi akıntı var, tam oldum derken geri kesiliyor :KK43:
Senin durumunu anlayamadık gitti canım inşallah ne oluyorsa bi an önce olur çünkü böyle ne olduğu belirsiz şeyler insanı daha çok yoruyor

kızlar, benim daha 11 günüm var. daha önce de dediğim gibi orta derece vajinismuluyum ama eşimle çok çocuk istediğimiz için vajina girişine şırıngayla boşaltma yöntemi uyguluyoruz steril bi şekilde. kesin şimdi "yapma, tehlikeli" veya "vajinusmusu yen" diyenler çıkacaktır :KK70: ama bizim kararımız bu. dün bacaklarımı havaya kaldırdım, 15 dakika bekledim. girişte hiç sperm kalmamıştı, hepsi içeri mi gitti acaba, bu kadar kolay gider mi ki, çok merak ediyorum başarılı olacak mı :KK43:
Bende bu forumda okumuştum birinden canım o şekilde hamile kalmış e sende kalırsın inşallah

aynen, malesef öyle. :KK43: bu arada egzersize devam ediyorum tabi yenmek için ama biraz yavaş yol katediyorum. yaşım da 28 oldu. 30'dan sonra hamilelik ihtimali azalıyo diyolar. umarım bu şekilde tutturabilirim. ben bu yolla bile bu kadar heyecanlıyken normal yoldan yapanların heyecanını düşünemiyorum :)
Bakire bi şekilde mi ilk defa duydum şok ben

Senin durumunu anlayamadık gitti canım inşallah ne oluyorsa bi an önce olur çünkü böyle ne olduğu belirsiz şeyler insanı daha çok yoruyor
Evet canım dayanamıyorum artık. Kansızlık ilacı bile daha halsiz bir hâle getirdi. Az önce ateşim çıktı ıslak havluyla geçirdi eşim. Dermanım hiç yok. Her ayağa kalkışımda başım dönüyor.

kızlar, benim daha 11 günüm var. daha önce de dediğim gibi orta derece vajinismuluyum ama eşimle çok çocuk istediğimiz için vajina girişine şırıngayla boşaltma yöntemi uyguluyoruz steril bi şekilde. kesin şimdi "yapma, tehlikeli" veya "vajinusmusu yen" diyenler çıkacaktır :KK70: ama bizim kararımız bu. dün bacaklarımı havaya kaldırdım, 15 dakika bekledim. girişte hiç sperm kalmamıştı, hepsi içeri mi gitti acaba, bu kadar kolay gider mi ki, çok merak ediyorum başarılı olacak mı :KK43:
Sanmıyorum Cnm ama genede kısmet rabbim verirse

Yaaa noldu sana gızımmm.. anlam veremediğimiz şeyler oluyor nolcak böyle
Bilmiyorum canım. Ferro'dan olmasın. 3 kez lavabo'nun yolunu tuttum bugün. Güya kilo yapıyormuş bu ilaç iştah açıyormuş. 48 kiloya düşerim ben 2 güne.

Leke kesildi âdet olamadım. Yarın tekrar test mi yapsam? Dünki yaptığımda gölge var şu an.

Bilmiyorum canım. Ferro'dan olmasın. 3 kez lavabo'nun yolunu tuttum bugün. Güya kilo yapıyormuş bu ilaç iştah açıyormuş. 48 kiloya düşerim ben 2 güne.

Leke kesildi âdet olamadım. Yarın tekrar test mi yapsam? Dünki yaptığımda gölge var şu an.

Canım işte o ishal yaptırdığı için kilo aldırıyor bi yandan. Çünkü sürekli su kaybı oluyor insan aç hissediyor kendini. Haptan olabilir ama bana ilk zamanda bu şekilde olmamıştı tabi birazda bünye meselesi. Eğer gerçekten seni zorladıysa bence doktora görün bu şekilde 2 ay devam etmen söz konusu değil çünkü. Bence kendine 1-2 gün tanı test için. Sökülemiyor da olabilirsin

Back