• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar , benim bata 6 gün kaldı ama hiç bir değişiklik hissetmiyorum . Bu ay da yok galiba .. bu defa değişiklik olarak gün aşırı ilişkiye girdik ve programda gösterilen yumurtlama dönemi sonrası 3-4 gün ara vermek zorunda kaldık, yumurtlama geç olmuşsa bu ay da boşa gitmiş olcak :KK43:

Kötüyü çağırma canım belli mı olur Rabbim inş hayırlı güzel sonuçlarla karşılaştır

Merhaba kızlar , benim bata 6 gün kaldı ama hiç bir değişiklik hissetmiyorum . Bu ay da yok galiba .. bu defa değişiklik olarak gün aşırı ilişkiye girdik ve programda gösterilen yumurtlama dönemi sonrası 3-4 gün ara vermek zorunda kaldık, yumurtlama geç olmuşsa bu ay da boşa gitmiş olcak :KK43:
Umudunu yitirme canım bu ay olmazsa diğer aylar var inşallah gün bitmedikçe sabrımız da bitmesin inşallah

Bende 26 yaşındayım kızlar 7 aylık evliyim ilk çocuk olacak olursa tabi inşallah :dua:

849AF268-0E67-41D0-882C-FF496B009D0D.jpeg Kızlar kafayı yiyecem gene ayni test silik ne koyulaşma var ne kayboluyo İlkay :(

Aynı gün içinde koyulaşacak hâli yok canım hamilesin işte. Dedim ben sana bugün yap bak diye :)

BAT'ın gelmemiş bile o yüzden silik. Yarın ya da ertesi gün az daha koyu çıkar.
Cnm 8 saat wc girmemiştim bu testi yaptıgım da :( hani ne bilim az da olsa koyulaşsa birde anında çıkmıyor 5 dk sonra çıkıyor

Back