- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Valla benle konuşmadı canım. Bende üstüme alınıyorum.Yok canım ya öyle biri değil sonuçta geldi ondan sonra bayağı konuştuk yine işi vardır onun yazar elbet merak etme
Aynen gelir. Bekleyelim bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benle konuşmadı canım. Bende üstüme alınıyorum.Yok canım ya öyle biri değil sonuçta geldi ondan sonra bayağı konuştuk yine işi vardır onun yazar elbet merak etme
Valla mi ben zor görüyorum insallah Cnm İnan çok isterim hepinizin hamile olmasına İnan’ın kendim kadar istiyorum bekliyorumGörüyorum canım inşallah bende görürüm bi gün şu çizgiyi
Daha küçük sonuçta annesi. BAT geçmediği için silik çıkar zaten. BAT günü yapsan daha koyu çıkacak.Cnm 8 saat wc girmemiştim bu testi yaptıgım da hani ne bilim az da olsa koyulaşsa birde anında çıkmıyor 5 dk sonra çıkıyor
Negatif yokmu negatif baciiii :)))))Daha küçük sonuçta annesi. BAT geçmediği için silik çıkar zaten. BAT günü yapsan daha koyu çıkacak.
Estağfirullahİlkay kuzum bencede işi vardır yada müsait değildir okuyup çıkıyordur neden sana kızsın sen baldan tatlı bir İlkay sin
Var bacı var. Negatif diyince zaten üstüme alınıyorum artık :))Negatif yokmu negatif baciiii :)))))
Biz bi aileyiz umutlu anne adayları topiğimizin adı küsmek kızmak darılmak üzülmek ağlamak yok ona göre kötü düşünmekte yokValla benle konuşmadı canım. Bende üstüme alınıyorum.
Aynen gelir. Bekleyelim bakalım.
Kız ciZgi göremiyorum burda galiba kafayı yiyorumAl sana negatif :))
Eki Görüntüle 2113715
amin canım aminTamam canım hayırlı haberler ver inşallah ikinci hamilemiz sen olacaksın gbi kız Judy_K hemen düzelt bi hamilemiz var artık ikincisinide seni yazar inşallah
Saol canım benimmmValla mi ben zor görüyorum insallah Cnm İnan çok isterim hepinizin hamile olmasına İnan’ın kendim kadar istiyorum bekliyorum
Neden canımMidem ağrıyor
Canım ben bişey göremedim ama bugün adet günün idrar testinde çıkmayabilir bekle bi iki gün geçsin yine yaparsınKızlar buda benim testim sabah idrarıyla yapamadım test elime şimdi geçti bu ayda olmadı sanırım
Canım keşke ama Hiç belirtim yok şimdi bi an önce adet olsam diye bekliyorum bu düzensizlik beni allak bullak ediyorCanım ben bişey göremedim ama bugün adet günün idrar testinde çıkmayabilir bekle bi iki gün geçsin yine yaparsın
Aynen öyle canım benimde çok düzensiz adetim hiç belirtimde Yok bu ayda gelecek kırmızılar önümüzdeki aya çalışmalara devam pes etmek yok tam gaz yola devamCanım keşke ama Hiç belirtim yok şimdi bi an önce adet olsam diye bekliyorum bu düzensizlik beni allak bullak ediyor
Tamam canım :))Biz bi aileyiz umutlu anne adayları topiğimizin adı küsmek kızmak darılmak üzülmek ağlamak yok ona göre kötü düşünmekte yok