• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oglum biraz daha büyüsün diyordum darısı size kızlar hepinize dua edeceğim.Su an s oktayim.iki buçuk yaşında oğlum var ve felaket yaramaz insallah allah hepinize nasip etsin
amin canım olsun rabbim onun kolaylığını verir.bende test yaptım silik diye sevinemiyorum

Merhaba kızlar , benim bata 6 gün kaldı ama hiç bir değişiklik hissetmiyorum . Bu ay da yok galiba .. bu defa değişiklik olarak gün aşırı ilişkiye girdik ve programda gösterilen yumurtlama dönemi sonrası 3-4 gün ara vermek zorunda kaldık, yumurtlama geç olmuşsa bu ay da boşa gitmiş olcak :(

Merhaba kızlar , benim bata 6 gün kaldı ama hiç bir değişiklik hissetmiyorum . Bu ay da yok galiba .. bu defa değişiklik olarak gün aşırı ilişkiye girdik ve programda gösterilen yumurtlama dönemi sonrası 3-4 gün ara vermek zorunda kaldık, yumurtlama geç olmuşsa bu ay da boşa gitmiş olcak :KK43:
Allahtan umudunu yitirme canım. hiç belli olmaz

Beburda size yazmıştım ilk gebelihimdeki belirtileri yaşadım ama sprail var diye pek onemsememistim iştah artması koyu kıvamlı ve beyaz akıntı.gogus bel agrisi oldu

Sağol canım ben senden sonra geldim sanırım buraya eskide kalmış olabilir o yüzden görmemiş olabilirim

kızlarr hamıleyım uzulsemmı seınsemmı bılemedım bır garıp duygulardayım
Yaaa çok sevindim canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bizde alırız hamilelik haberlerimizi

Back