- 1 Şubat 2015
- 1.148
- 612
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var ama o da seni mi bulacak canım. Sen beni dinle tekrarla en geç yarın sabah.buarada pozitif görünce negatif olanlarda varmış onları okudum moralim bozuldu .aynilarini yaşamamak için sevinmiyorum(
yaptım banyoda 30 saniye bekledim birşey çıkmadı sonra mutfağa gittim 2 veya 3 dakikaya geri döndüm böyle olmustuTebrik ederim canım inşallah olumlu çıkar kanda da hemen mi belir dır 2.silik çizgi
tamam tekrarlicam insaAllah hamileyimdir canimVar var ama o da seni mi bulacak canım. Sen beni dinle tekrarla en geç yarın sabah.
kızlarr hamıleyım uzulsemmı seınsemmı bılemedım bır garıp duygulardayım
İnşaAllah canım.tamam tekrarlicam insaAllah hamileyimdir canim
tamam yine buradan atarım insaAllahİnşaAllah canım.
Testi gösterirsin bize de :)
Oglum biraz daha büyüsün diyordum darısı size kızlar hepinize dua edeceğim.Su an s oktayim.iki buçuk yaşında oğlum var ve felaket yaramaz insallah allah hepinize nasip etsinayyy hayırlı olsun canım niye üzülüyorsin
amin canım olsun rabbim onun kolaylığını verir.bende test yaptım silik diye sevinemiyorumOglum biraz daha büyüsün diyordum darısı size kızlar hepinize dua edeceğim.Su an s oktayim.iki buçuk yaşında oğlum var ve felaket yaramaz insallah allah hepinize nasip etsin
Oglum biraz daha büyüsün diyordum darısı size kızlar hepinize dua edeceğim.Su an s oktayim.iki buçuk yaşında oğlum var ve felaket yaramaz insallah allah hepinize nasip etsin
Allahtan umudunu yitirme canım. hiç belli olmazMerhaba kızlar , benim bata 6 gün kaldı ama hiç bir değişiklik hissetmiyorum . Bu ay da yok galiba .. bu defa değişiklik olarak gün aşırı ilişkiye girdik ve programda gösterilen yumurtlama dönemi sonrası 3-4 gün ara vermek zorunda kaldık, yumurtlama geç olmuşsa bu ay da boşa gitmiş olcak
Beburda size yazmıştım ilk gebelihimdeki belirtileri yaşadım ama sprail var diye pek onemsememistim iştah artması koyu kıvamlı ve beyaz akıntı.gogus bel agrisi olduEneeeemm
Belirtilerin nasıldı canım?
Benim ilk gebeligim de de çok silikti amaertesi gün kanda çıktı kan tahlili yaptı bence sende hamielsinnamin canım olsun rabbim onun kolaylığını verir.bende test yaptım silik diye sevinemiyorum
insaAllah canım çok dua et bana da hamile olayimBenim ilk gebeligim de de çok silikti amaertesi gün kanda çıktı kan tahlili yaptı bence sende hamielsinn
Beburda size yazmıştım ilk gebelihimdeki belirtileri yaşadım ama sprail var diye pek onemsememistim iştah artması koyu kıvamlı ve beyaz akıntı.gogus bel agrisi oldu
Allahtan umudunu yitirme canım. hiç belli olmaz
Umut hep var tükenemedi ama iyi degerlendiremedk diye üzülüyorum sadece ,olacagı varsa olacak nasip tabi :)[/QUOT
Yaaa çok sevindim canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş inşallah bizde alırız hamilelik haberlerimizikızlarr hamıleyım uzulsemmı seınsemmı bılemedım bır garıp duygulardayım
Bayağı belli canım kan testinide yaptırda kesin olsun sevinelimkızlar iste testim sabah atammamistim