- 19 Şubat 2018
- 92
- 87
- 18
Merhaba kızlar , benim bata 6 gün kaldı ama hiç bir değişiklik hissetmiyorum . Bu ay da yok galiba .. bu defa değişiklik olarak gün aşırı ilişkiye girdik ve programda gösterilen yumurtlama dönemi sonrası 3-4 gün ara vermek zorunda kaldık, yumurtlama geç olmuşsa bu ay da boşa gitmiş olcak
evet canım 2 gün sonra tekrar bi test yapıp kan testine gidicemBayağı belli canım kan testinide yaptırda kesin olsun sevinelim
Umudunu yitirme canım bu ay olmazsa diğer aylar var inşallah gün bitmedikçe sabrımız da bitmesin inşallahMerhaba kızlar , benim bata 6 gün kaldı ama hiç bir değişiklik hissetmiyorum . Bu ay da yok galiba .. bu defa değişiklik olarak gün aşırı ilişkiye girdik ve programda gösterilen yumurtlama dönemi sonrası 3-4 gün ara vermek zorunda kaldık, yumurtlama geç olmuşsa bu ay da boşa gitmiş olcak
Tamam canım hayırlı haberler ver inşallah ikinci hamilemiz sen olacaksın gbi kızevet canım 2 gün sonra tekrar bi test yapıp kan testine gidicem
Âmin canım inşaAllah :)Oglum biraz daha büyüsün diyordum darısı size kızlar hepinize dua edeceğim.Su an s oktayim.iki buçuk yaşında oğlum var ve felaket yaramaz insallah allah hepinize nasip etsin
Tamam canım hayırlı haberler ver inşallah ikinci hamilemiz sen olacaksın gbi kızJudy_K hemen düzelt bi hamilemiz var artık ikincisinide seni yazar inşallah
Judy nerelerde neden yazmiyor
Sende yeni evliymişsin canım :)Bende 26 yaşındayım kızlar 7 aylık evliyim ilk çocuk olacak olursa tabi inşallah
İşi var herhalde canım yoksa yazardıValla kızlar 2 gündür burdan etiketliyorum ama girip topiği okuduğu halde yazmıyor bende anlamadım. Bu sabah girmişti mesela...
Bilmiyorum canım sanki bize kızmış gibi hissettim ben.İşi var herhalde canım yoksa yazardı
Adetine de 3 gün kalmış canım hep silik olmasıda bi işaret belki hamilesindir inşallah sendeEki Görüntüle 2113703 Kızlar kafayı yiyecem gene ayni test silik ne koyulaşma var ne kayboluyo İlkay
Niye ki canımBilmiyorum canım sanki bize kızmış gibi hissettim ben.
Aynı gün içinde koyulaşacak hâli yok canım hamilesin işte. Dedim ben sana bugün yap bak diye :)Eki Görüntüle 2113703 Kızlar kafayı yiyecem gene ayni test silik ne koyulaşma var ne kayboluyo İlkay
Belki siteden atılma sebebi olarak beni görüyordur. O konuşmayı ben başlattım gibi olmuştu.Niye ki canım
Yok canım ya öyle biri değil sonuçta geldi ondan sonra bayağı konuştuk yine işi vardır onun yazar elbet merak etmeBelki siteden atılma sebebi olarak beni görüyordur. O konuşmayı ben başlattım gibi olmuştu.
Negatif yapmiycan miAdetine de 3 gün kalmış canım hep silik olmasıda bi işaret belki hamilesindir inşallah sende
Cnm 8 saat wc girmemiştim bu testi yaptıgım daAynı gün içinde koyulaşacak hâli yok canım hamilesin işte. Dedim ben sana bugün yap bak diye :)
BAT'ın gelmemiş bile o yüzden silik. Yarın ya da ertesi gün az daha koyu çıkar.
Görüyorum canım inşallah bende görürüm bi gün şu çizgiyiNegatif yapmiycan misen gorebiliuormusun çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?