• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boşver minyon olmak bence kadın için avantaj. Çünkü yaşını göstermiyor yanı daha genç duruyor bana kalırsa. Bizim ailede de minyon yok mesela herkes genişçe omuzlu uzun boylu Evran devran karılar hahahah :KK70:
Valla bilmiyorum ama arsızlar kırışmıyor :))

En fazla 56 kiloya çıktım ergenken mesela ama tombuldum sadece öyle göbek ve yağ yoktu, göğüslerim falan da yoktu. Ama şu an bile baldırlarımın arkası, iç kısmı (üst kısmında yeni çıkıyor), diz içim ve kalçam hep beyaz çatlaklarla kaplı canım. Gebelikte karnımı düşünemiyorum.

Kilo alıp vermekten illaki oluyor o çatlaklar. Beyaz ise geçirmesi imkansız ama renkleri kırmızıysa geçmesi için hala bi şans vardır. Gebelikte de mustela krem öneriyorlar ama tabi o bizim için sonraki aşama

Kilo alıp vermekten illaki oluyor o çatlaklar. Beyaz ise geçirmesi imkansız ama renkleri kırmızıysa geçmesi için hala bi şans vardır. Gebelikte de mustela krem öneriyorlar ama tabi o bizim için sonraki aşama
İşte kilo alıp vermedim öyle canım. Benimkilerin geçmesi imkansız zaten ve yayılmaya devam ediyor. Kilodan değil benimkisi. Doktora da hiç sormadım bunu.

kızlar iste testim sabah atammamistim

Eklentiler

• Screenshot_20180220-140405.png
    Screenshot_20180220-140405.png
    166,1 KB · Görüntüleme: 49
öyle yapicam canım. inan sevinemedim nolur olmaz diye .ben hala olumlu yada olumsuz da hazırım. bakalbakalım nolcak. dualarimiz birbirimizin üzerinde olsun
Bende diyorum neden sevinmiyor. Bu akşam tekrar yapsan yine çıkar canım gerçekten gebeysen. Hem hiç gün geçirmemiş olursun. Bence sen bugün tekrarla, sabah ilk idrarı beklemene gerek yok çizgin yeterince belirli çünkü.

buarada pozitif görünce negatif olanlarda varmış onları okudum moralim bozuldu .aynilarini yaşamamak için sevinmiyorum:((
Bende diyorum neden sevinmiyor. Bu akşam tekrar yapsan yine çıkar canım gerçekten gebeysen. Hem hiç gün geçirmemiş olursun. Bence sen bugün tekrarla, sabah ilk idrarı beklemene gerek yok çizgin yeterince belirli çünkü.

Back