• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende başak burcuna mensup, yükseleni ikizler olan bir kişiyim. Çok takarım, çok düşünürüm. Gece uyurken bile düşünürüm. Uyumadan önce düşündüğüm şeyi, gecenin ortasında uyanınca düşünmeye devam ederim hiç uyumamış gibi :KK70:

Ayrıca gayet anti-sosyalimdir ve utangacımdır. Düzen olmazsa olmaz, mükemmeliyetçiyimdir, bu evde herşeyin bir yeri var kuralını herife sonunda işledim :KK70: dolaptaki kıyafetleri bile bir düzene göre asıyorum. Herşey detaylarda gizli:KK62:

Aboooooowwwwww:confused:
Kızıııam yaaaa bırak akışına o kadar ne düşünüyorsun 3 günlük dünya :D ben biraz gamsızımdır duruma göre değişiyor ya. Evdeki düzen konusunda zaten erkeklerle hiçbir zaman aynı kafa yapısına sahip olamayacağımızı düşünüp hiç uğraşmamaya karar verdim :D

Allah yardım etsin canım dertlerini bilemem ama her zaman çocuk herşeye fayda değildir. Ne bileyim. Mesela eşlerini tutmak için bebek yapanlar oluyor ama sonuç öyle olmuyor tabii. Bence sadece ölüm kayıplarını bir bebek telafi edebilir çünkü bütün ilgi ve dakikalar sadece onun için harcanmaya başlayacak. Bu şekilde unutturacak sıkıntıları.
Cnm sorun eşimle değil ölüm kayıplarım :( ve etrafımızdaki koru kalpli insanlar

Aboooooowwwwww:confused:
Kızıııam yaaaa bırak akışına o kadar ne düşünüyorsun 3 günlük dünya :KK70: ben biraz gamsızımdır duruma göre değişiyor ya. Evdeki düzen konusunda zaten erkeklerle hiçbir zaman aynı kafa yapısına sahip olamayacağımızı düşünüp hiç uğraşmamaya karar verdim :KK70:
Ben değil canım beynim öyle. Bu cümleyi yazarken bile aklıma bebeğimi kucağıma aldığım görüntü ve kolumun çıktığı günden kesitler geldi :D

Pimpirikliyim canım ben kafaya takarım. Erken yaşlanacağım valla.

Benim boy 1.68 aaaay veririz kızzzz :) bi kayısı çayı,bi yeşil çay bi de zumba yaptığım zaman tamamım ben :KK70:
İyi kilon normalmiş senin canım. Bende 1.58 boyundayım. Biraz küçük kalmışım. 11 yaşındaki kardeşim benim boyumda ve alyansım saatim falan tam oluyor çocuğa :D ama kısa değilim yapım da küçük zaten. Nasıl karnımda bir bebek taşıyacağım bilmiyorum.

Ben değil canım beynim öyle. Bu cümleyi yazarken bile aklıma bebeğimi kucağıma aldığım görüntü ve kolumun çıktığı günden kesitler geldi :KK70:

Pimpirikliyim canım ben kafaya takarım. Erken yaşlanacağım valla.

Her duştan sonra tüm vücut krem sür bişicik olmaz :D işte her insanın yapısı Farklı her insan özü gibi olunca güzelll :**

Kızlar umutsuzluğa kapılmamak elimizde değil kendim de aynı durumdayım ama inanın stres yaptıkça daha çok imkansız hale getiriyoruz .Dua edelim bol bol ve kendimizi dinlemekten uzak duralım Allah bizleri de sevindirir inş en kısa zamanda

İyi kilon normalmiş senin canım. Bende 1.58 boyundayım. Biraz küçük kalmışım. 11 yaşındaki kardeşim benim boyumda ve alyansım saatim falan tam oluyor çocuğa :KK70: ama kısa değilim yapım da küçük zaten. Nasıl karnımda bir bebek taşıyacağım bilmiyorum.

Boşver minyon olmak bence kadın için avantaj. Çünkü yaşını göstermiyor yanı daha genç duruyor bana kalırsa. Bizim ailede de minyon yok mesela herkes genişçe omuzlu uzun boylu Evran devran karılar hahahah :D

Bu ay maydonoz ve soğan kürüne başladım normalde hiç kaşık ağrım olmaz son birkaç gündür sol kasığımda kramp tarzı ağrılar oluyor .Bilemedim kürlerin faydasına mi işaret yoksa bi mucize mi var sonunda göreceğiz hayırlısı bakalım

Tamam canım. Doktor gebelik yoktur âdet olduysan diyip yollamasın.

Bana sordu bugün kaç gün geçti adet diye. Yok dedim adet oldum ama 2.5-3 gün sürdü bitti. Bi anormallik var da siz bi bakın Yinede dedim. Ona ne canım test yaptırmak istiyorsa belki hobi olarak her hafta kan aldırıyorum :D

Bu ay maydonoz ve soğan kürüne başladım normalde hiç kaşık ağrım olmaz son birkaç gündür sol kasığımda kramp tarzı ağrılar oluyor .Bilemedim kürlerin faydasına mi işaret yoksa bi mucize mi var sonunda göreceğiz hayırlısı bakalım

Canım o tür şeylere ben pozitif bakmıyorum nedense ama tabi senin kararın Yinede. Daha doğrusu bu tür şeylerin hamilelik olasılığını yükseltme ihtimali olduğunu düşünmüyorum

Cnm sorun eşimle değil ölüm kayıplarım :KK43: ve etrafımızdaki koru kalpli insanlar
Canım benim etrafımda da kötü kalpli insan kaynıyor. Hepsi de akraba tabii. Kimse için canımı sıkmıyorum artık eskisi kadar. Kuzenimle evliyim. Neler çektirdiler ailesi bana. 3 görümcem 1 eltim var. Allah'a havale ettim kötülüğümü düşünenleri. İyiliğimi düşünenlere ise Allah daha çok iyilik versin.

Depresyonla savaştım, üstüne de duygusal ve hassasım. Beni oğluna alan bile zamanında iftira attı. Bana muska bile yaptı akrabalarım, ağzıma dua bile alamıyordum, dilime gelmiyordu. Gözümün önünden karartılar geçip duruyordu. Neler neler. Ama başaramadılar.

Ölümü bende bilirim canım. 1 sene içinde hem nenemi, hem yengemi, hem dayımı hemde beni ben yapan öğretmenimi kaybettim. Çok yakınlarım değil ama ölüm ölümdür. Dediğim gibi sadece ölüme çaredir yeni bir can. Mutlu olacaksan yap, durma.

Her duştan sonra tüm vücut krem sür bişicik olmaz :KK70: işte her insanın yapısı Farklı her insan özü gibi olunca güzelll :**
En fazla 56 kiloya çıktım ergenken mesela ama tombuldum sadece öyle göbek ve yağ yoktu, göğüslerim falan da yoktu. Ama şu an bile baldırlarımın arkası, iç kısmı (üst kısmında yeni çıkıyor), diz içim ve kalçam hep beyaz çatlaklarla kaplı canım. Gebelikte karnımı düşünemiyorum.

Back