- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Boy 1.58 olunca 48i bile görüyorsun canım. Annem 1.60 mesela o da senin gibi 60 en az.
Valla bilmiyorum ama arsızlar kırışmıyor :))Boşver minyon olmak bence kadın için avantaj. Çünkü yaşını göstermiyor yanı daha genç duruyor bana kalırsa. Bizim ailede de minyon yok mesela herkes genişçe omuzlu uzun boylu Evran devran karılar hahahah
En fazla 56 kiloya çıktım ergenken mesela ama tombuldum sadece öyle göbek ve yağ yoktu, göğüslerim falan da yoktu. Ama şu an bile baldırlarımın arkası, iç kısmı (üst kısmında yeni çıkıyor), diz içim ve kalçam hep beyaz çatlaklarla kaplı canım. Gebelikte karnımı düşünemiyorum.
Haklısın canım doğru.Bana sordu bugün kaç gün geçti adet diye. Yok dedim adet oldum ama 2.5-3 gün sürdü bitti. Bi anormallik var da siz bi bakın Yinede dedim. Ona ne canım test yaptırmak istiyorsa belki hobi olarak her hafta kan aldırıyorum
Merci canım biraz havalanayım şöyleAma zaten normal olan oymuş canım yani kilo boydan 8 sayı az olmalıymış en az. Sen de normalsin Yani hemde en normal
İşte kilo alıp vermedim öyle canım. Benimkilerin geçmesi imkansız zaten ve yayılmaya devam ediyor. Kilodan değil benimkisi. Doktora da hiç sormadım bunu.Kilo alıp vermekten illaki oluyor o çatlaklar. Beyaz ise geçirmesi imkansız ama renkleri kırmızıysa geçmesi için hala bi şans vardır. Gebelikte de mustela krem öneriyorlar ama tabi o bizim için sonraki aşama
En azından ne var ne yok öğrendin bugün. İleride ki geçeceğin aşamalar da belli oldu. Bundan sonra da Allah izin verirse gebelik oluşur canım.Kızlar ama biyerden başlamak çok iyi geldi
İşte kilo alıp vermedim öyle canım. Benimkilerin geçmesi imkansız zaten ve yayılmaya devam ediyor. Kilodan değil benimkisi. Doktora da hiç sormadım bunu.
Kuru canım maalesef vücudum. Krem yetmiyor kalın yağlardan sürüyorum canım onu da her banyodan sonra değil ama eriniyorum.Allah allah cilt yapın kuru mu Peki? Krem falan sürüyor musun hiç?
teşekkür ederim ilkaycim.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinİlkay imdada yetişti. Her şekilde görünüyor canım belli yani :)
Eki Görüntüle 2113653 Eki Görüntüle 2113654 Eki Görüntüle 2113655
Âmin canım. Tebrik ederim :) testi tekrarla istersen yarın. Sonra da kan verirsin.teşekkür ederim ilkaycim.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
öyle yapicam canım. inan sevinemedim nolur olmaz diye .ben hala olumlu yada olumsuz da hazırım. bakalbakalım nolcak. dualarimiz birbirimizin üzerinde olsunÂmin canım. Tebrik ederim :) testi tekrarla istersen yarın. Sonra da kan verirsin.
Bende diyorum neden sevinmiyor. Bu akşam tekrar yapsan yine çıkar canım gerçekten gebeysen. Hem hiç gün geçirmemiş olursun. Bence sen bugün tekrarla, sabah ilk idrarı beklemene gerek yok çizgin yeterince belirli çünkü.öyle yapicam canım. inan sevinemedim nolur olmaz diye .ben hala olumlu yada olumsuz da hazırım. bakalbakalım nolcak. dualarimiz birbirimizin üzerinde olsun
insaAllah canım hamileyimdie kan testti yapmadan emin olamicam:)))
Bende diyorum neden sevinmiyor. Bu akşam tekrar yapsan yine çıkar canım gerçekten gebeysen. Hem hiç gün geçirmemiş olursun. Bence sen bugün tekrarla, sabah ilk idrarı beklemene gerek yok çizgin yeterince belirli çünkü.
öyle yapicam canım. inan sevinemedim nolur olmaz diye .ben hala olumlu yada olumsuz da hazırım. bakalbakalım nolcak. dualarimiz birbirimizin üzerinde olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?