• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi de keşke 21 yaşındayken yapsaydım diyorum ama o zamanlar ne eşim atanmıştı ne de kalıcı bir evimiz vardı. Asgari ücretin altında kazanıyordu. Bunları düşününce daha Ağustos'un sonunda atanıp il değiştirdik, maaşımız yeni arttı diyip şimdinin doğru zaman olduğunu düşünüyorum ama burada 20lik anneli görünce geç kaldığımı düşünüyorum canım. Canım baya sıkılıyor valla.

Yaşlandım. İlk çocuğu 23de doğurursam ohooo. Annem beni 22 yaşındayken doğurmuştu bende onun gibi olmak isterdim ama şimdilik bir kaç ay geç kaldım...

Zaten Eylül'de kolum çıktı daha bu ay acısı geçti. Nasıl bebeğe bakacağım diye düşünüyordum bende. Şu an tam zamanı sanırım. Birde Ağustos'ta askerlik durumumuz var. İnşaAllah en geç Haziran'a kadar 1 aylık gebe olabilirim.
Cnm bence geç kalmadın tam zamanı insallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlada kavuşturur . Benim 9 yasında kızım var :)

Cnm bence geç kalmadın tam zamanı insallah rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlada kavuşturur . Benim 9 yasında kızım var :)
kocamanmış maşaAllah :)) benimde 11 yaşında kardeşim var. Allah bağışlasın.
21 yaşındayken doğum yaptın o zaman.

İnşaAllah canım.

Benim de ilk olacak inşallah olursa Allah nasip kısmet ederse.. 24 yaşında 7 aylık evli bir kızcağız-kadıncağız arası bişeyim hahahah :D

Cnm yaşadığım seyler ağır ne bileyim belki tek yasama sebebim onlar yeni bi umud dedim olmadı
Allah yardım etsin canım dertlerini bilemem ama her zaman çocuk herşeye fayda değildir. Ne bileyim. Mesela eşlerini tutmak için bebek yapanlar oluyor ama sonuç öyle olmuyor tabii. Bence sadece ölüm kayıplarını bir bebek telafi edebilir çünkü bütün ilgi ve dakikalar sadece onun için harcanmaya başlayacak. Bu şekilde unutturacak sıkıntıları.

Benim de ilk olacak inşallah olursa Allah nasip kısmet ederse.. 24 yaşında 7 aylık evli bir kızcağız-kadıncağız arası bişeyim hahahah :KK70:
Ne kadar şakacısın sen gııı. Artık ilaç sayesinde de ne zaman lavaboya gitsem sen aklıma geliyorsun. Senin bu Ferro beni yedi bitirdi :D

Yeni gelinmişsin. Biz yaşlı avrat olduk senin yanında :D

Kızlar, damar damar kan geldi dedim ya sabah. Az önce kremsi akıntı geldi ve sadece ucu açık kahverengimsiydi. Aklıma yerleşme kanaması geldi ama artık umudu bırakmalı mıyım?

Normalde âdet başlangıcım pembe olur ve başlar. Bu sefer farklı.

Ne kadar şakacısın sen gııı. Artık ilaç sayesinde de ne zaman lavaboya gitsem sen aklıma geliyorsun. Senin bu Ferro beni yedi bitirdi :KK70:

Yeni gelinmişsin. Biz yaşlı avrat olduk senin yanında :KK70:

Akrep burcuyum canım burcumun bütün özelliklerini taşımakla beraber en çok makara yapmayı seven ve güleç yüzle gezen olanını taşıyorum galiba :D o ferronun allah tepesinden baksın çok uğraştılar mı acaba onu üretmek için :| ben 62 kiloyla evlendim balayından 64 ile geri döndüm sonra da hamilelik için 1 kilo vereyim bari dedim şimdi 63üm yeter daaa çok verdim eridim :D :D

Kızlar, damar damar kan geldi dedim ya sabah. Az önce kremsi akıntı geldi ve sadece ucu açık kahverengimsiydi. Aklıma yerleşme kanaması geldi ama artık umudu bırakmalı mıyım?

Normalde âdet başlangıcım pembe olur ve başlar. Bu sefer farklı.

Hmmmm düşünüyorum ilginç bi başlangıç olmuş seninki de benimki gibi. Bence umudu bırakma adet olsan bile kanama süresi önemli sonuçta. Aha benimki 3 günde bitti deli midir nedir

Akrep burcuyum canım burcumun bütün özelliklerini taşımakla beraber en çok makara yapmayı seven ve güleç yüzle gezen olanını taşıyorum galiba :KK70: o ferronun allah tepesinden baksın çok uğraştılar mı acaba onu üretmek için :| ben 62 kiloyla evlendim balayından 64 ile geri döndüm sonra da hamilelik için 1 kilo vereyim bari dedim şimdi 63üm yeter daaa çok verdim eridim :KK70: :KK70:
Bende başak burcuna mensup, yükseleni ikizler olan bir kişiyim. Çok takarım, çok düşünürüm. Gece uyurken bile düşünürüm. Uyumadan önce düşündüğüm şeyi, gecenin ortasında uyanınca düşünmeye devam ederim hiç uyumamış gibi :D

Ayrıca gayet anti-sosyalimdir ve utangacımdır. Düzen olmazsa olmaz, mükemmeliyetçiyimdir, bu evde herşeyin bir yeri var kuralını herife sonunda işledim :D dolaptaki kıyafetleri bile bir düzene göre asıyorum. Herşey detaylarda gizli:KK62:

Akrep burcuyum canım burcumun bütün özelliklerini taşımakla beraber en çok makara yapmayı seven ve güleç yüzle gezen olanını taşıyorum galiba :KK70: o ferronun allah tepesinden baksın çok uğraştılar mı acaba onu üretmek için :| ben 62 kiloyla evlendim balayından 64 ile geri döndüm sonra da hamilelik için 1 kilo vereyim bari dedim şimdi 63üm yeter daaa çok verdim eridim :KK70: :KK70:
Ben hep 50 kiloyum, aç kalırsam 49. Çok yersem 51 oluyor. Çok şükür daha kilo almadım:KK68:

Hmmmm düşünüyorum ilginç bi başlangıç olmuş seninki de benimki gibi. Bence umudu bırakma adet olsan bile kanama süresi önemli sonuçta. Aha benimki 3 günde bitti deli midir nedir
Umut hâlâ tavanda indiremedim. Kanı görmeden olmaz. Belki de korunmamanın ilk ayı olduğu için vücüt şaşırdı.

Back