• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 5 gün kaldı gelin beraber bekleyelim kızlar belirtileriniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alıştım Cnm olumsuzluğa komple bu işi bırakacağım olumsuz olursa :)
Kuzum Rabbim isteyen kimseye aratmasın inşallah.bide ne var biliyor musun çok istedikçe olmuyor nedense böyle bi karambole gelse hemen tutar sipaciklar.bırakma ama kendini bi rahat bırak oda nasıl olacaksa.

:KK51:Şimdi ben bunu neye yorayım

Eklentiler

• 7874C816-5F49-48C0-BFFB-EA7249D28B9E.png
    7874C816-5F49-48C0-BFFB-EA7249D28B9E.png
    267,5 KB · Görüntüleme: 43
Kuzum Rabbim isteyen kimseye aratmasın inşallah.bide ne var biliyor musun çok istedikçe olmuyor nedense böyle bi karambole gelse hemen tutar sipaciklar.bırakma ama kendini bi rahat bırak oda nasıl olacaksa.
Çok zor günler geçirdim hatta geçiriyorum iki çocuğum var artık onlara sarılıp bırakacağım çok yıprandım bu sadece gebelik icin yıpranma değil ailevi hastalık sorunlar çok kötü durumdaydım yeni bir umut dedim yeniden hamile kalmak istedim 10 aydın uğraştım bir kez hamirl kaldım kaybettim karnımda öldü :( daha fazla zorlamanın anlamı Yok galiba

Çok zor günler geçirdim hatta geçiriyorum iki çocuğum var artık onlara sarılıp bırakacağım çok yıprandım bu sadece gebelik icin yıpranma değil ailevi hastalık sorunlar çok kötü durumdaydım yeni bir umut dedim yeniden hamile kalmak istedim 10 aydın uğraştım bir kez hamirl kaldım kaybettim karnımda öldü :KK43: daha fazla zorlamanın anlamı Yok galiba
Canım benim vakti gelmemiş demek ki daha.bak 2 tane var ohh mis.ozaman ailenin elindekilerin kıymetini bil sağlığına bak.akışına bırak herşeyi

Anammmm kız sen daha küçücüksün taze anne tabiki oldun canim insallahhh çocuk insana yasama nedeni
Şimdi de keşke 21 yaşındayken yapsaydım diyorum ama o zamanlar ne eşim atanmıştı ne de kalıcı bir evimiz vardı. Asgari ücretin altında kazanıyordu. Bunları düşününce daha Ağustos'un sonunda atanıp il değiştirdik, maaşımız yeni arttı diyip şimdinin doğru zaman olduğunu düşünüyorum ama burada 20lik anneleri görünce geç kaldığımı düşünüyorum canım. Canım baya sıkılıyor valla.

Yaşlandım. İlk çocuğu 23de doğurursam ohooo. Annem beni 22 yaşındayken doğurmuştu bende onun gibi olmak isterdim ama şimdilik bir kaç ay geç kaldım...

Zaten Eylül'de kolum çıktı daha bu ay acısı geçti. Nasıl bebeğe bakacağım diye düşünüyordum bende. Şu an tam zamanı sanırım. Birde Ağustos'ta askerlik durumumuz var. İnşaAllah en geç Haziran'a kadar 1 aylık gebe olabilirim.

Back