Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ben oglunda 9 ay adet sancisi çektim.olursanda önüne bakarsın.pozitif ol o suratsız halinle hiç çekilmezsin ha :)Kızlar adet olacakmışım gibi sancım var
He ben 2. Yi bekliyom canım oğlum küçük aslında ama işte deli şeysi :)Kızlar herkes ilk çocuğunu mu bekliyor Burda 2 ci 3 cu yu bekleyen varmi hic bu konu aklımıza gelmedi :)
Kızlar herkes ilk çocuğunu mu bekliyor Burda 2 ci 3 cu yu bekleyen varmi hic bu konu aklımıza gelmedi :)
Alıştım Cnm olumsuzluğa komple bu işi bırakacağım olumsuz olursa :)Valla canım ben oglunda 9 ay adet sancisi çektim.olursanda önüne bakarsın.pozitif ol o suratsız halinle hiç çekilmezsin ha :)
Cnm bu gün test yapmadım yarın yapicam bi aklım da kan. Tahlili yaptır diyo bir aklım bekle gel gitler yasıyorum ama sancım varkzuum sende durum ne varmı hamilelik
Masallah Cnm Allah bağışlasın masallah rabbim gönlüne göre versin :)He ben 2. Yi bekliyom canım oğlum küçük aslında ama işte deli şeysi :)
Kuzum Rabbim isteyen kimseye aratmasın inşallah.bide ne var biliyor musun çok istedikçe olmuyor nedense böyle bi karambole gelse hemen tutar sipaciklar.bırakma ama kendini bi rahat bırak oda nasıl olacaksa.Alıştım Cnm olumsuzluğa komple bu işi bırakacağım olumsuz olursa :)
Cnm bu gün test yapmadım yarın yapicam bi aklım da kan. Tahlili yaptır diyo bir aklım bekle gel gitler yasıyorum ama sancım var
Kuzum Rabbim isteyen kimseye aratmasın inşallah.bide ne var biliyor musun çok istedikçe olmuyor nedense böyle bi karambole gelse hemen tutar sipaciklar.bırakma ama kendini bi rahat bırak oda nasıl olacaksa.
Çok zor günler geçirdim hatta geçiriyorum iki çocuğum var artık onlara sarılıp bırakacağım çok yıprandım bu sadece gebelik icin yıpranma değil ailevi hastalık sorunlar çok kötü durumdaydım yeni bir umut dedim yeniden hamile kalmak istedim 10 aydın uğraştım bir kez hamirl kaldım kaybettim karnımda öldü daha fazla zorlamanın anlamı Yok galibaKuzum Rabbim isteyen kimseye aratmasın inşallah.bide ne var biliyor musun çok istedikçe olmuyor nedense böyle bi karambole gelse hemen tutar sipaciklar.bırakma ama kendini bi rahat bırak oda nasıl olacaksa.
Sağol Cnm Allah razı olsun senin adına çok sevindim cunku sansin çok artacak yumurta takibi yaptıracaksın birde doktoruna inofolic combi yi sordun mu sorsana kullan muciZe gibi İnanhayırlısı kuzum
Sağol Cnm Allah razı olsun senin adına çok sevindim cunku sansin çok artacak yumurta takibi yaptıracaksın birde doktoruna inofolic combi yi sordun mu sorsana kullan muciZe gibi İnan
Ben 1. bekliyorum canım yas daha 22 zaten.Kızlar herkes ilk çocuğunu mu bekliyor Burda 2 ci 3 cu yu bekleyen varmi hic bu konu aklımıza gelmedi :)
Cnm bekleme sen söyle ben öyle yaptım :)sormadım kendi söyler herhalde
Anammmm kız sen daha küçücüksün taze anne tabiki oldun canim insallahhh çocuk insana yasama nedeniBen 1. bekliyorum canım yas daha 22 zaten.
1. nin zamanı geldi artık herhalde :)
Canım benim vakti gelmemiş demek ki daha.bak 2 tane var ohh mis.ozaman ailenin elindekilerin kıymetini bil sağlığına bak.akışına bırak herşeyiÇok zor günler geçirdim hatta geçiriyorum iki çocuğum var artık onlara sarılıp bırakacağım çok yıprandım bu sadece gebelik icin yıpranma değil ailevi hastalık sorunlar çok kötü durumdaydım yeni bir umut dedim yeniden hamile kalmak istedim 10 aydın uğraştım bir kez hamirl kaldım kaybettim karnımda öldü daha fazla zorlamanın anlamı Yok galiba
Şimdi de keşke 21 yaşındayken yapsaydım diyorum ama o zamanlar ne eşim atanmıştı ne de kalıcı bir evimiz vardı. Asgari ücretin altında kazanıyordu. Bunları düşününce daha Ağustos'un sonunda atanıp il değiştirdik, maaşımız yeni arttı diyip şimdinin doğru zaman olduğunu düşünüyorum ama burada 20lik anneleri görünce geç kaldığımı düşünüyorum canım. Canım baya sıkılıyor valla.Anammmm kız sen daha küçücüksün taze anne tabiki oldun canim insallahhh çocuk insana yasama nedeni