- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Damar şeklinde kan geldi kızlar herhalde âdet olacağım bugün sonunda.
Ay geliyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damar şeklinde kan geldi kızlar herhalde âdet olacağım bugün sonunda.
Çok kötüydüm canım lavaboya gittikten sonra biraz düzeldim çok şükür. Ben kabızlık bekliyordum...Canım sürekli su gibi olmuyorsun. Yani böyle şaldır şaldır gitmezsin ama kıvamlı olmaya devam eder. Eğer çok rahatsız ederse git tabi sen Yinede doktora en azından önlemini almış ol nolur nolmaz
Gelsin kız yeter artık.Ay geliyor galiba
Amin canım benim yapamadım walla görümceme gidiyorum kahvaltıya kaldı sonrayaGünaydın canım ütücü hatunlar olarak bence sendenim hayırlısı olsun hepimiz için
Ayyy hadi inşallah canım ya hamilesin herhaldetamam canım yalnız şöyle birşey var silik çizgi iyice koyulasti .ya heyecan yapmamaya çalışıyorum. eşim kahvaltı bekliyor mutfakta testte bakıp duruyorum
Çok kötüydüm canım lavaboya gittikten sonra biraz düzeldim çok şükür. Ben kabızlık bekliyordum...
Sağ ol dostum.
Aynen canım sevindim âdet olacağımı görünce. Şimdi ovulasyon dönemi ve almamız gereken besinler ve vitaminleri okuyordum. Gebeliğe Hazırlık bölümünün son sayfalarında Editör herşeyı yazmış.İlkay hakkında hayırlısı Cnm hamile değil isen eğer adet olman çok güzel bir haber bir an önce yoluna bakarsın
Mide bulantısından daha birşey yiyemedim ki sağol canım.Su tüketimini yükselt ishal fazla acıktırır dikkat et janııımsss
İyi canım kötü birşey söylememiş aslında. Enfeksiyon falan yokmuş çok iyi.kızlar doktorun dedigini yazıyorum
sperm testi ve hormon testi istedi
kilo vermemi mutlaka söyledi kilo çok etkiliyormus
adet söktürücü verdi ve adetin 5 . günü tekrar doktora gidip yolumuza devam edicez
bir kist varmı cok buyuk olmamakla beraber adetin ıle atarsın onu muhtemelen dedi.
yumurtalık takibi yapıcaz büyük ihtimalle.
rahım agzın tertemız enfeksıyon yok dedi.
aslında döl yatagın cok buyumus ama adet sokulemıyor bir türlü dedi.
,İyi canım kötü birşey söylememiş aslında. Enfeksiyon falan yokmuş çok iyi.
selam kızlar az once dr dan geldım benım siprail kaymış dr çıkaralım dedı masaya gectım ıpınden cektın sadece ip geldı spraıl rahımde kaymıs halde duruyor adet olunca düşer dedi
.çok korkuyorum bırde kan tahlılı ıstedı gebelık için oglen bırde çıkacak onu nıye ıstedı anlamadım gebelıkle ılgılı hıç bişey sormadım sadece spraılımı kontrol ettırcem dedım .ayy şuan çok korkuyorum ya
30'dan sonra o normaldir canım ama gebe kalamayacaksın diye birşey yok. Kafana takma o kadar tembelliği. Annem 33ünde doğum yaptı. Teyzem 30'dan sonra 2 çocuk yaptı, en son ki daha 1 yaşında bile değil, yanlışlıkla olmuş düşün yani. 37 yaşında kendisi...,
bide yumurta tembelliği başlamış biraz
benımde 2 kez kaymıştı hemen ertesi gunu dr gittim , ilişki olsaydı hamıle kalırmıydım dedim evet kesın kalırdın dedi ,
gerçi şimdi 3 yıldır istiyoruz olmuyor oda ayrı bir konu , inş istediğiniz gibi olsun
inşallah ıkıncıde olur arkadaşım kafanı rahat tut stres yapma allahın izniyle aktı zamanı vardırbenımde 2 kez kaymıştı hemen ertesi gunu dr gittim , ilişki olsaydı hamıle kalırmıydım dedim evet kesın kalırdın dedi ,
gerçi şimdi 3 yıldır istiyoruz olmuyor oda ayrı bir konu , inş istediğiniz gibi olsun
Selam kızlar ben 4 aylık evliyim adet düzensizliğim başladı geçen ay doktora gittim yumurta tembelliği olduğunu söyledi inofolic diye bi ilaç verdi boy 166 kilom 64 ideal kilonun üzerinde olmama rağmen kilo vermelisin dedi karın da bulunan yağlar engel oluşturabiliyor hem adet hemde gebelik için dedi 3 4 ay içinde gebe kalmazsan bekliyorum tekrar deyip gönderdi,
Annem beni 43 ünde doğurmuş bacı yaş ilerledikçe olcak okadar belki biz bile gitsek orda öğrencez tembellik olduğunu.şükür bişeyin yokmuş herkeste olabilecek şeyler bunlar geçmiş olsun,