Gözlerim beni yanıltmıyorsa ben çizgi görüyorum canımHerkese selam öncelikle. Adetime 5 gün var ve elimde kaset test vardı. Bakabilir misiniz kızlar malum nasip olursa bu gece sahura kalkicaz oruç tutmak istiyorum ve az önce bi deneyeyim dedim sizce birsey var mi yada erken mi yaptim testişimdiden teşekkür ediyorum..
Vala 2 3 dk icerisinde cikti canim bende emin olamadim sizlere sormak istedim :) cok heycanlandim suanGözlerim beni yanıltmıyorsa ben çizgi görüyorum canımben de adetime 5 gün varken böyle bir çizgi ile öğrenmiştim. Kaç dakikada çıktığı da önemli ama
Evet bende öyle düşündüm ama cikar mi ki varsa daha erken ya bide bulantı olur mu ki 2 3 gün beklesem mi acabaCanım bence acilde kan ver öğren testte var gibi duruyor oruç tutmak için bunu öğren men lazım malum bulantı vs oluyor ilk zamanlarda
Evet bende öyle düşündüm ama cikar mi ki varsa daha erken ya bide bulantı olur mu ki 2 3 gün beklesem miCanım bence acilde kan ver öğren testte var gibi duruyor oruç tutmak için bunu öğren men lazım malum bulantı vs oluyor ilk zamanlarda
Vala 2 3 dk icerisinde cikti canim bende emin olamadim sizlere sormak istedim :) cok heycanlandim suan
Canım ben görüyorum bide erken gebelik testi yapmissin bariz belli senin cizgin ay insallah bebislerimiz bizimledir☺Aynı durumdan ben de müzdaribim adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım ama var mı anlayamadımya da istediğimiz için var gibi mi görüyoruz.
Yaa inşallah canım benimEvet bende öyle düşündüm ama cikar mi ki varsa daha erken ya bide bulantı olur mu ki 2 3 gün beklesem mi
Canım ben görüyorum bide erken gebelik testi yapmissin bariz belli senin cizgin ay insallah bebislerimiz bizimledir☺
Varsa da Allah yardimcimiz olsun canım bir kac gün daha beklesek mi kan mi versek bilemedim erken ya acaba kanda cikar mi bazılarında idrarda cikip kanda cikmayan oluyormus yorumlarda okumustum korkuyorum biraz daYaa inşallah canım benimama ben de emin olamadım sahura kalksam mı diye hafif çizgilerde çıktı napıcaz
3 gün mü var senin regle. Ben sanırım adete 1 gün kala tekrar test yaparım adet günü de olmazsam eğer kan veririm. Şimdi versek 2 günde bir kontrol ettirmek lazım sanırım. O da stresli biraz. Amiinn, senden de haberim olsun merak ediyorumVarsa da Allah yardimcimiz olsun canım bir kac gün daha beklesek mi kan mi versek bilemedim erken ya acaba kanda cikar mi bazılarında idrarda cikip kanda cikmayan oluyormus yorumlarda okumustum korkuyorum biraz da
Benim daha ben günüm var canım.. bende adete 1 gün kala erken gebelkk testi yaparım muhtemelen sonrada varsa eğer kan veririm3 gün mü var senin regle. Ben sanırım adete 1 gün kala tekrar test yaparım adet günü de olmazsam eğer kan veririm. Şimdi versek 2 günde bir kontrol ettirmek lazım sanırım. O da stresli biraz. Amiinn, senden de haberim olsun merak ediyorumyaz tamam mı sonucu
Beş günum var yazicaktimBenim daha ben günüm var canım.. bende adete 1 gün kala erken gebelkk testi yaparım muhtemelen sonrada varsa eğer kan veririmtabiyki sonucumu paylasirim sende paylaş birde belirtilerin var mi senin suan
Benim yumurtlama günümden beri iğne gibi batan bel ağrım ve kasık ağrım var. İkisi de ara ara olup geçiyor. Bugün de kasıklarım ağrıyor senin var mı peki? Paylaşırım tabiiiBenim daha ben günüm var canım.. bende adete 1 gün kala erken gebelkk testi yaparım muhtemelen sonrada varsa eğer kan veririmtabiyki sonucumu paylasirim sende paylaş birde belirtilerin var mi senin suan
İlk 10 dakika da çıktıysa pozitif canım gördüm benAynı durumdan ben de müzdaribim adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım ama var mı anlayamadımya da istediğimiz için var gibi mi görüyoruz.
Canım kan da olmayan idrarda nasıl olsun ? Önce kana geçiyor sonra idrara, silik olsa bile daha çok yeni olabilir beta hCG 5 ve üzeri çıkarsa gebelik var demek oluyor bence kan verEvet bende öyle düşündüm ama cikar mi ki varsa daha erken ya bide bulantı olur mu ki 2 3 gün beklesem mi
Canım ben görüyorum bide erken gebelik testi yapmissin bariz belli senin cizgin ay insallah bebislerimiz bizimledir☺
5-6 dk da çıktı. Ya bilmiyorum erken gebelik testleri böyle gösteriyormuş bazen heveslenmek istemiyorum sanırım birkaç gün daha beklerim galiba. Hala ihtimal vermiyorum sankiİlk 10 dakika da çıktıysa pozitif canım gördüm benkan ver
Ama öyle yorum cok okudum canım ben kanda cikmayip idrarda cikan ve hamile olanCanım kan da olmayan idrarda nasıl olsun ? Önce kana geçiyor sonra idrara, silik olsa bile daha çok yeni olabilir beta hCG 5 ve üzeri çıkarsa gebelik var demek oluyor bence kan ver
Benimde bel ve kasık ağrım var bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahBenim yumurtlama günümden beri iğne gibi batan bel ağrım ve kasık ağrım var. İkisi de ara ara olup geçiyor. Bugün de kasıklarım ağrıyor senin var mı peki? Paylaşırım tabiii
Bende gördüm canım var gibi kaç dk içinde gördün bu gölge gibi çizgiyi ?Aynı durumdan ben de müzdaribim adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım ama var mı anlayamadımya da istediğimiz için var gibi mi görüyoruz.