- 27 Ocak 2024
- 29
- 13
- 25
Yaptıktan 2 dk sonra canım yarın kan versem mi 5. Gün olacak. İlk kez gecikti 5 aylık evliyimBende gördüm canım var gibi kaç dk içinde gördün bu gölge gibi çizgiyi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptıktan 2 dk sonra canım yarın kan versem mi 5. Gün olacak. İlk kez gecikti 5 aylık evliyimBende gördüm canım var gibi kaç dk içinde gördün bu gölge gibi çizgiyi ?
Yani doktorlar aslında 10 gün gecikmeler bazen olabilir normal diyor ama senin adetlerin çok düzenliyse verebilirsin 5 gün gecikmede mutlaka çıkar çıkmazsa 5 gün daha bekleyip verebilirsin geç döllenme en fazla 10 gün sonra çıkar zatenYaptıktan 2 dk sonra canım yarın kan versem mi 5. Gün olacak. İlk kez gecikti 5 aylık evliyim
Tamam canım çok teşekkür ederim yarın kan verdikten sonra yazarım buraya :)Yani doktorlar aslında 10 gün gecikmeler bazen olabilir normal diyor ama senin adetlerin çok düzenliyse verebilirsin 5 gün gecikmede mutlaka çıkar çıkmazsa 5 gün daha bekleyip verebilirsin geç döllenme en fazla 10 gün sonra çıkar zaten
5-6 dk içinde oldu. Acaba var mı emin değilimBende gördüm canım var gibi kaç dk içinde gördün bu gölge gibi çizgiyi ?
Ben görüyorum canım insallah hamişsindirKızlar bana da yardımcı olur musunuz? Daha önce hiç reglim gecikmedi ilk defa 4 gün gecekti test yaptım hafif silik çizgi hemen çıktı. Sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 3399055
İnşallah canım emin olamadım amaBen görüyorum canım insallah hamişsindir
Hadi bakalım hayırlısıTamam canım çok teşekkür ederim yarın kan verdikten sonra yazarım buraya :)
Var gibi ama kan verip netleştirin adet geçtiyse5-6 dk içinde oldu. Acaba var mı emin değilim
Benim de adetime 5 gün var, bugün yaptığım testler böyle benim de. Ortadaki prodoctor erken gebelik, en alttaki one step gebelik, üstteki de lh testimHerkese selam öncelikle. Adetime 5 gün var ve elimde kaset test vardı. Bakabilir misiniz kızlar malum nasip olursa bu gece sahura kalkicaz oruç tutmak istiyorum ve az önce bi deneyeyim dedim sizce birsey var mi yada erken mi yaptim testi şimdiden teşekkür ediyorum..
Benim de 5 gün var ve testim buna cok benziyor, bence varAynı durumdan ben de müzdaribim adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım ama var mı anlayamadım ya da istediğimiz için var gibi mi görüyoruz.
Banada var gibi geldi ay insallah vardir şu mübarek günlerde hepimiz icin duamBenim de adetime 5 gün var, bugün yaptığım testler böyle benim de. Ortadaki prodoctor erken gebelik, en alttaki one step gebelik, üstteki de lh testim
İnşallah bebişimiz vardır bekleyeceğiz artıkBenim de 5 gün var ve testim buna cok benziyor, bence var
Beta hcg verdik acilde değerim 9 çıktı. Yarın doktora gideceğiz çok düşük dimi?Hadi bakalım hayırlısı
Evet canım düşük çıkmış adet gecikmedi değil mi senin ?Beta hcg verdik acilde değerim 9 çıktı. Yarın doktora gideceğiz çok düşük dimi?
Evet 4 gün geciktiEvet canım düşük çıkmış adet gecikmedi değil mi senin ?
Canım düşük ama dur bakalım doktor ne diyecek yükselir belkiEvet 4 gün gecikti
Ben dün aksam dayanamayıp erken gebelik testi aldım onunla da deneyeyim dedim( benim ilk yaptığım kaset testti) ve sonuç hüsraan kocaman bir negatifİnşallah bebişimiz vardır bekleyeceğiz artık
Adete kaç gün var canımBen dün aksam dayanamayıp erken gebelik testi aldım onunla da deneyeyim dedim( benim ilk yaptığım kaset testti) ve sonuç hüsraan kocaman bir negatif
4 5 günüm kaldı. hep düzenli olurum. Birgün erken bir gün geç geliyor bazenAdete kaç gün var canım
Geç döllenme vardır belki adet gününü bekle bence4 5 günüm kaldı. hep düzenli olurum. Birgün erken bir gün geç geliyor bazen