Kaset test pozitif erken testte bisey cikmadi gibi bisey bakabilir misiniz

Evet gerçekten öyle 2 aydır aynı şeyi yaşıyorum bu ay bariz pozitif çıkmasına rağmen sevinmedim hiç testlere güven olmuyor diye iyi ki de sevinmemisim
canım benim inan ki sevineceğimiz günler de çok yakında eminim 🥰🤲🏻 Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye bi söz var doğru mu söyledim bilmiyorum ama gerçekten çok doğru bir söz her şerde bir hayır vardır canımın içi ♥️♥️ seni takibe alıyorum sende beni al güzel haberlerini ve haberlerimi birbirimize verelim denk düşemeyebiliyoruz buradan 🥰💕

canım benim inan ki sevineceğimiz günler de çok yakında eminim 🥰🤲🏻 Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diye bi söz var doğru mu söyledim bilmiyorum ama gerçekten çok doğru bir söz her şerde bir hayır vardır canımın içi ♥️♥️ seni takibe alıyorum sende beni al güzel haberlerini ve haberlerimi birbirimize verelim denk düşemeyebiliyoruz buradan 🥰💕
Çok teşekkür ederim alıyorum hemen 🥰 aynen öyle hersey de hayır var Allah zamanını biliyordur bizde mutlu haberi bi an önce aliriz inşallah ❤️

Bende adet oldum 3 gün sadece 4. Günümde test yaptım hamileydim siz bence şuan ilaç vs. Kullanmayın ve kendinizi takip edin
bugün adetimin 3 gün gecikmesi dün kan vermeye gittim acile ve beta hcg istedim sonuç çıkmış <0,6 diyo ben gerçekten hiç bir şey anlamıyorum artık hala belirtilerim devam ediyor kasıklarım dolu dolu karnımın üstüne yatamıyorum sürekli çişim geliyor ve diğer belirtilerim de devam ediyor 🥹😔

Kızlar merhaba adetime 1 gün var bu sabah ilk idrarla sente lady kaset test yaptım pozitif çıktı daha sonra tekrar sente lady kaset test ve aynı anla miratech erken gebelik testi yaptım kaset testler de bariz pozitif ama erken gebelikte bisey göremiyorum yardımcı olabilir misiniz fotoğraflarını ekliyorum. Ikinci ekledigim fotoğraf da sabah ilk idrarla yaptığım test diğer fotoda en üstte olan yani
Peşpeşe yapmışsınız yarın sabah ilk idrarla tekrar yapın erken testle

Artımed markayla bende hcg 21 de ve kaset testte cook silikte olsa çift çizgiyi yakalamıştım hatta cok şaşırmıştım erken gebeliğe hiç gerek yokmuş 21 de bile gösterdi diye sonra kimyasal oldugunu öğrendim gerçi ama beni yanıltmamıştı

Merhaba ben dün akşam artimedin erken gebelik testini yaptım silik çizgi çıktı bu sabah yine aynı markanın kaset testini yaptım tek çizgi kafam karıştı açıkçası idrar yollarımdada enfeksiyon varmış bugün beta için tekrar kan verdim
IMG_5594.jpeg
FullSizeRender.jpeg

O attığım test saniyeler içinde bu şekildeydi siz düşünün yani silik falan da değil delirmemek elde değil bende anlayamıyorum artık
Kimyasal gebelik olmuş olabilir bende öyle oldu çünkü testim pozitif çıktı hatta kanda verdim oda pozitifti ama kese oluşmadığı için birkaç gün sonra adet olmuştum üzerinden 5 ay geçti hala deniyorum ama bişey yok :KK43:

X