- 10 Mart 2016
- 395
- 135
- 103
- 31
- Konu Sahibi Denizhifam
Amin inşallah canım güzel haberler veririmHadi bakalım Allah hayırlı müjdeli haberler vermeni nasip etsin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım güzel haberler veririmHadi bakalım Allah hayırlı müjdeli haberler vermeni nasip etsin :)
Canım dikkat et temkinli ol çokta kaptırma kendini ben çok kaptırınca hüsrana uğruyorum sen gibi başlıyorum bir hafta kala adete sonra fos çıkıyo. Bende pcoluyum hep geçerdi adetim en son düşük yaptıgımda adetim 10 gün geçmişti pco var diye her zaman ki gibi atıyor tarih diye düşünmüştüm hamileymişim meger bebegi kayvettikten snr adetim düzene girdi üç ay düzenli gitti bu ay adet bir gün geçti bakalım nasipte ne var pts öğrencez
Bende kaptırmıyorum inşallah hüsrana uğrayıp toparlanmak üzülmemiş gibi numara yapmak çok zorAynen canım , çok kaptirmiyorum , geçen iki ay boyunca 10 gün gecikti baya bı heveslenmistim , ama bu ay çok düşünmüyorum, hayırlısı olsun diyorum, herşeyin bir zamanı var, inşallah senin de nasibinde vardır hayırlı haberler alırsın umarım
Adet oldunmu pekiKızlar sonuç negatif
OlmadımAdet oldunmu peki
Ozaman bekle testlerin herzaman yanilma payı vardır canm güvenme; )Olmadım
Kan testinin olmaz ki yanılma payı valla bugün moral bozukluğuyla verdim kendimi temizliğe ağır ağır işler yaptımOzaman bekle testlerin herzaman yanilma payı vardır canm güvenme; )
Evet ama yinede ben biyerde okumuştum adeti 9 gun geçince idrar da çikmamiş doktora gitmiş kandada çıkmamış hatta doktor adet olması için bi ilaç vermiş 7 gun gecmesine rağmen yine olmamış sonra baygınlık gecirerek hastaneye kaldırılmıs ve hamile oldugu anlaşılmış var oyle şeyler dikkat et bence adet olana kadar dikkatli olmak lazım dollenmenin ne zaman oldugunu bilemezsin illa yumurtlama doneminde döllenme olacak diye bi kural yok adete 1 gun kala bile olabiliyormus benden demesiKan testinin olmaz ki yanılma payı valla bugün moral bozukluğuyla verdim kendimi temizliğe ağır ağır işler yaptım
Canım keske olsa ama bize olmaz öyle şeyler sanırım adetim düzensizleşti pcoluyum düşük yaptıktan snr düzene girmişti zaten adetim. Yalnız hiç olmazdı çok sarı akıntım var. Kan testinde yanlış olmaz ya. Binde birdir ancak o da bana vurmaz Birde beniö göbek deliğim koyulaştı bunlar gebelik belirtisi olsa vucudum bu kadar sinyal verirken hcg de yükselmiş olurdu cıkardo zatenEvet ama yinede ben biyerde okumuştum adeti 9 gun geçince idrar da çikmamiş doktora gitmiş kandada çıkmamış hatta doktor adet olması için bi ilaç vermiş 7 gun gecmesine rağmen yine olmamış sonra baygınlık gecirerek hastaneye kaldırılmıs ve hamile oldugu anlaşılmış var oyle şeyler dikkat et bence adet olana kadar dikkatli olmak lazım dollenmenin ne zaman oldugunu bilemezsin illa yumurtlama doneminde döllenme olacak diye bi kural yok adete 1 gun kala bile olabiliyormus benden demesi
Tebrikler cnımKızlaaaar limon tahlili yaptım hamileyimmmm
Yok yaa o gerçek bir test değil öylesine dedim doğruluk payı olan bişey değil yani eskiler yaparmış yinede sağol; )Tebrikler cnım
E yap bi test sonucu da yaz bize . Ben bu ay bülent tıraşa gidicemYok yaa o gerçek bir test değil öylesine dedim doğruluk payı olan bişey değil yani eskiler yaparmış yinede sağol; )
E yap bi test sonucu da yaz bize . Ben bu ay bülent tıraşa gidicem
merhaba arkadaşlar adetime 5 gün var 4 ay önce kadar düşük yapmıstım aynı belirtileri yaşıyorum neredeyse içimde bir heyecanın yanı sıra korku var..
Belirtilerim
1. Mide bulantısı
2.tatlı tatlı kasık batması(kasıkta batma oldugı zaman hafif ayağımda ağrı oluşuyor bazen)
3.halsizlik yorgunluk
4.arada adet olacakmısım gibi karın alt bölgesinde bazen şiddetli bazen şiddetsiz tatlı ağrı
Bunlar belirtilerim
Birde adet olmadan 10 gün önce göğüslerim hassaslaşırdı şuan hassasiyet yok ara ara göğüs ucında yanma var
Ben bülent tıraşta tüp bebeğe başldım canımbende seninle ayni durumu yasiyorum hatta dusugumuz bilr nerdeyse ayni zamamda. bir tarafim ayni tepkiler diyor bir tarafim hayir psikolojiktir diyor bir tarafim hamilesin diyor diger tarafim sacmalama diyor. sizin son duruminuz nedir hamile misiniz ?