- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi Denizhifam
Off çok gerginim çok
Zor hamile kalırım bu gerginlikle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@Why name is bizim önce kafaları rahatlatmamiz gerek ,böyle hep düşün düşün olmuyorOff çok gerginim çok
Evet ama formülü de yok içten gelmesi lazım@Why name is bizim önce kafaları rahatlatmamiz gerek ,böyle hep düşün düşün olmuyor
Benim bebeklerim idrar testinde çıkmıyor maalesef adet günümde bugun . Bakalım 3 ay önce bebek kaybettiğimden beri düzenli adet görüyordum 3/5 gün geçerse yaparım test . Aslında test yapmama sebebim negatif çıkmasının yanı sıra tam 50 tl verip kan veriyorum eve geliyorum kırmızı kart görünce sinir oluyorumDenizhifam test yapma gibi bir sansin yokmu canim??
Evet ya benim 5 düşük yaptım son düşüğümde adet olmuştum lekeler devam edince dpktora gidip hamile oldugumu öğrenmiştimHer gebelik farklı. Bu benim 3.gebeliğim. hepsinde birbirinden farklı belirtiler yasadım. Ezber bozuyolar kısaca. Hayırlısı olsn hakkında :)
Benim bebeklerim idrar testinde çıkmıyor maalesef adet günümde bugun . Bakalım 3 ay önce bebek kaybettiğimden beri düzenli adet görüyordum 3/5 gün geçerse yaparım test . Aslında test yapmama sebebim negatif çıkmasının yanı sıra tam 50 tl verip kan veriyorum eve geliyorum kırmızı kart görünce sinir oluyorumDenizhifam test yapma gibi bir sansin yokmu canim??
Gercektenmi yaaa bunların ikiside bende var ve adetime 10 gun kala başladı 8 gun var şimdi cok heyecanlıyım gerçekten olabilirmi acabaBol su gibi akıntı ve kasık ağrısının erken başlaması gebeliğin en büyük belirtisi hadi hayırlısı olsun hakkında:)
Çok takma canım sadece takip et cogu sey adete yakın geçiyor nedenseGercektenmi yaaa bunların ikiside bende var ve adetime 10 gun kala başladı 8 gun var şimdi cok heyecanlıyım gerçekten olabilirmi acaba
Beklemekten baska çare yok canımGercektenmi yaaa bunların ikiside bende var ve adetime 10 gun kala başladı 8 gun var şimdi cok heyecanlıyım gerçekten olabilirmi acaba
Test ne zaman yapacaksınKızlar bugün regl günüm olmadım ama bugün bayılacak gibi başım döndü tansiyonun düşmüş tuxlu ayran içtikten snr 9/6 oldu kasıklarımda iyi ce battı hala sersem gibiyim
Evet malesef yaBeklemekten baska çare yok canım
Pazartesi inşallah kırmızı kart görmezsem yapıcam pozitif çıkarsa ilk buraya siz dertsaşlarıma yazcamTest ne zaman yapacaksın
İnşallah hamilesindir canimPazartesi inşallah kırmızı kart görmezsem yapıcam pozitif çıkarsa ilk buraya siz dertsaşlarıma yazcam
İnş dua edin en makbul dua müslümanın müslümana duasıdır hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucaklayalımİnşallah hamilesindir canim
Hadi bakalım Allah hayırlı müjdeli haberler vermeni nasip etsin :)Pazartesi inşallah kırmızı kart görmezsem yapıcam pozitif çıkarsa ilk buraya siz dertsaşlarıma yazcam
Canım dikkat et temkinli ol çokta kaptırma kendini ben çok kaptırınca hüsrana uğruyorum sen gibi başlıyorum bir hafta kala adete sonra fos çıkıyo. Bende pcoluyum hep geçerdi adetim en son düşük yaptıgımda adetim 10 gün geçmişti pco var diye her zaman ki gibi atıyor tarih diye düşünmüştüm hamileymişim meger bebegi kayvettikten snr adetim düzene girdi üç ay düzenli gitti bu ay adet bir gün geçti bakalım nasipte ne var pts öğrencezMerhaba arkadaşlar benim de bat ima 4 gün var, ikinci çocuğu istiyoruz hayırlısıyla inşallah, agnucaston kullanıyorum, pcos var prolaktin 41 , adet günü başladım Dr verdi , öyle çok belirti yok , ilk hamileliğimde de olmamıştı zaten, kasıklarda bazen hafif ağrılar, akıntı da çok değil ama ıslak hissediyorum, hayırlısı bakalım, Allah herkesin gönlüne göre versin