- 21 Eylül 2019
- 237
- 114
- 33
- 30
- Konu Sahibi sakzkraker
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaaa gerçekten mi normalde çok daha belli pembe çizgiBende gördüm. Var bebiş. Siz yinede kan verin.
AKŞAM vericem kan :) aynen çok heyecan yapmamak lazımben de çok net gördüm ilk bakışta üstelik pembe çizginiz yüksek ihtimalle hamilesiniz ama kan verip netleştirmeden çok kaptırmayın kendinizi
YAAAA çok umutlanmak istemiyorum 2 tane yaptım ikiside böyle :)hayırlı olsun demeye geldim :)
bende öyleBende gordum sadece bu markaya pek guvenmiyorum baska marka test yapmadan ya da kan vermeden cok kaptirmayin ama ins hamilesinizdir![]()
şu an çok umutsuzum nedense kan vermeden emin olmak istemiyorumBende de 4 gün kala silik çizgi çıkmıştı ve buraya yazmıştımhem de erken gebelik testiydi. Olma ihtimali çok yüksek, ama bence bekleyin adetinizin geçmesini erken öğrenince çok stres oluyor iki günde bir kan vermek değerlere bakmak
![]()
Yarın sabah ilk idrarınla erken gebelik testi yap canım, eğer onlarda da böyleyse büyük ihtimal hamilesinşu an çok umutsuzum nedense kan vermeden emin olmak istemiyorumfarklı bi markayla yapıcam teklrardab aynı markanın testiyle 2 tane yaptım ikiside böyle
çok teşekkür ederim 4 aydır deniyoruz daha olmazsa da uzulmıcem daha çok erken uzulmek içinYarın sabah ilk idrarınla erken gebelik testi yap canım, eğer onlarda da böyleyse büyük ihtimal hamilesinumutsuz olma Allah gönlüne göre versin
![]()
ilk yaptığınızda mı bu markaydı aynı markanın testinden 2 tane yaptım birincide çıkınca tekrar yaptım oda böyle çıktıBenim de regle 4 gün kala bu şekilde silik çıktı hemen başka marka test yaptım o da bu şekilde çıktı bence hamilesiniz![]()
Hayirli olsun bende gordum canim insaAllah vardir kan ver en kisa zamandakızlar çok heyecanlıyım silik çizgi çıktı normlade çok çok daha belli ama resimde anlaşılmıyor bi bakarmısınız![]()
marka konusunda endişem varHayirli olsun bende gordum canim insaAllah vardir kan ver en kisa zamanda ☺
ilk yaptığınızda mı bu markaydı aynı markanın testinden 2 tane yaptım birincide çıkınca tekrar yaptım oda böyle çıktı
AKŞAM ilk işim kan vermek olucakBenimki farklı markaydı. Emin olmak istedim çünkü bazen hatalı olabiliyor. Daha önce yanlış pozitif gördüğüm için hemen başka markanın daha testini yaptım. Ama yine de kan testini görene kadar için rahat etmedi en kısa zamanda kan verin bence