• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adete 4 gün kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
30
kızlar çok heyecanlıyım silik çizgi çıktı normlade çok çok daha belli ama resimde anlaşılmıyor bi bakarmısınız :KK43:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-11-30 at 11.07.30.jpeg
    WhatsApp Image 2019-11-30 at 11.07.30.jpeg
    45,1 KB · Görüntüleme: 880
  • WhatsApp Image 2019-11-30 at 12.44.31.jpeg
    WhatsApp Image 2019-11-30 at 12.44.31.jpeg
    55,4 KB · Görüntüleme: 673
Son düzenleme:
ben de çok net gördüm ilk bakışta üstelik pembe çizginiz yüksek ihtimalle hamilesiniz ama kan verip netleştirmeden çok kaptırmayın kendinizi

Bende de 4 gün kala silik çizgi çıkmıştı ve buraya yazmıştım😊 hem de erken gebelik testiydi. Olma ihtimali çok yüksek, ama bence bekleyin adetinizin geçmesini erken öğrenince çok stres oluyor iki günde bir kan vermek değerlere bakmak🥺

Bende gordum sadece bu markaya pek guvenmiyorum baska marka test yapmadan ya da kan vermeden cok kaptirmayin ama ins hamilesinizdir🙏

Bende gordum sadece bu markaya pek guvenmiyorum baska marka test yapmadan ya da kan vermeden cok kaptirmayin ama ins hamilesinizdir🙏
bende öyle :( o yüzden çok kaptırmıcam kendimi ama şöyle bi durum daha var ovulasyon testi yaptım baya c ye yakın koyulukta çıktı normalde yumurtlama döneminde değilim

Bende de 4 gün kala silik çizgi çıkmıştı ve buraya yazmıştım😊 hem de erken gebelik testiydi. Olma ihtimali çok yüksek, ama bence bekleyin adetinizin geçmesini erken öğrenince çok stres oluyor iki günde bir kan vermek değerlere bakmak🥺
şu an çok umutsuzum nedense kan vermeden emin olmak istemiyorum :( farklı bi markayla yapıcam teklrardab aynı markanın testiyle 2 tane yaptım ikiside böyle

şu an çok umutsuzum nedense kan vermeden emin olmak istemiyorum :KK43: farklı bi markayla yapıcam teklrardab aynı markanın testiyle 2 tane yaptım ikiside böyle
Yarın sabah ilk idrarınla erken gebelik testi yap canım, eğer onlarda da böyleyse büyük ihtimal hamilesin😊 umutsuz olma Allah gönlüne göre versin 🙏🏼

Yarın sabah ilk idrarınla erken gebelik testi yap canım, eğer onlarda da böyleyse büyük ihtimal hamilesin😊 umutsuz olma Allah gönlüne göre versin 🙏🏼
çok teşekkür ederim 4 aydır deniyoruz daha olmazsa da uzulmıcem daha çok erken uzulmek için

Benim de regle 4 gün kala bu şekilde silik çıktı hemen başka marka test yaptım o da bu şekilde çıktı bence hamilesiniz :KK68:

Farklı marka test yapın onda da çıkarsa öyle gidin kan vermeye bende bu testle yapmıştım silik çıkmıştı ama regl oldum o ay
Hersey gönlünüzce olsun :)

ilk yaptığınızda mı bu markaydı aynı markanın testinden 2 tane yaptım birincide çıkınca tekrar yaptım oda böyle çıktı

Benimki farklı markaydı. Emin olmak istedim çünkü bazen hatalı olabiliyor. Daha önce yanlış pozitif gördüğüm için hemen başka markanın daha testini yaptım. Ama yine de kan testini görene kadar için rahat etmedi en kısa zamanda kan verin bence

Benimki farklı markaydı. Emin olmak istedim çünkü bazen hatalı olabiliyor. Daha önce yanlış pozitif gördüğüm için hemen başka markanın daha testini yaptım. Ama yine de kan testini görene kadar için rahat etmedi en kısa zamanda kan verin bence
AKŞAM ilk işim kan vermek olucak :( şu an çalışıyorum

Back