Adete 3 kala gebelik testi

3 tane test yaptım 2 tanesi erken gebelik bı tanesi kaset test hepsinde çizgi çıktı akıntım çok olduğu için ped takiyodum sabah peşimde bı damla pembe akıntı mi kan mi bilmiyorum düşük mü yapıyorum
Canım kimyasal geçiriyor olabilirsin. Düşük deme hiç. Allah korusun. Düşük başka birşey.

Merhaba kızlar, bugün adetim geceli bir gün oluyor ve kahverengi lekelenmem başladı. Gün içerisinde predictor early ile idrar testi yaptım negatifi görünce kenara koymuştum aradan 15-20 dk geçince yeniden baktım ve gölge gibi çizgi gördüm muhtemelen adet olacağım ama daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu 😊

Eklentiler

• IMG_2124.jpeg
    IMG_2124.jpeg
    164,4 KB · Görüntüleme: 325
Gittim radyolijiye karindan bakti kese gozukmedi 3 bucuk 4 haftalik olablr ondan gozukmuyor olablr dedi adet tarihime gorede 5 hftalik kafam karisti doktorunza gidin takip etsin dedi neden gozukmediki dye taktm bu sferde
Yok canım takma kafana benim Bebek 6+5 iken gözükmedi sadece biraz büyümeye ihtiyacı var merak etme Pazartesi gitçez tekrar bakalım aşırı heyecanlıyım 8+1 olcaz inşallah hem görürüz hemde kalp atışını duyarız sende merak etme zamanı gelince görünür

X