Resmi at canım işallah vardır.Arkadaşlar merhaba
Awox marka erken gebelik testi aldım adetime 3 gün var silik pembemsi bir çizgi çıktı hamilemiyim dir yaşayan var mı?
Daha önceki hamileliğimde erkende olsa kıpkırmızıydı
AttımFotoğraf atar mısınız? Yeni dollenmedir belki ondan siliktir.
ben çizgiyi göremedim desem sizi üzmem umarım ben göremiyorumTestim bu arkadaşlar
Maalesef bende göremedim canım.Ama umarım ki vardır.
Canım ben çizgiyi gördüm, fotoğraflarda olandan da silik çıkıyor zaten ama bence çok silik de olsa bir çizgi var. Bir de şu kast tipi testlerden denesene eczaneden alıp. Al bi testinde ve dr führer testinde benim erken gebelik testinden neredeyse daha koyu çıkmıştı.Testim bu arkadaşlar
Tahmin etmiştim canım hayırlı uğurlu olsun :)Şimdi predictor early aldm pozitif çıktı çok şükür teşekkür ederm herkese
Çok teşekkür ederim cnmTahmin etmiştim canım hayırlı uğurlu olsun :)
Bnmde adetime 6 gün kala yaptğm erken gebelik testi negatifti, 3 gün sonra pozitifArkadaşlar adetimin7,9gunleri ilişki oldu sonra 10.gunde gece yumurta akı gibi akıntı geldi ve günde değerlendirdi eşim işinden dolayı başka bir şehire gitmek zorunda kaldı son ilişkinin ustunden12gun gecti test yaptım evde negatif acaba bu ay için daha umut varmı yoksa olsa çıkarmıydi12 günde cvp yazarsanız çok sevinirim
İnşallah bende pozitifi görürüm sizin adiniza çok sevindim testim dün negatif çıktı ama adet olana kadar umut varBnmde adetime 6 gün kala yaptğm erken gebelik testi negatifti, 3 gün sonra pozitif
Var gibi görünüyor canım kan testiyle netleştir hayırlı olsun şimdidenMerhaba, yarın adet tarihim. Ama bir haftadan beri regl belirtileri yaşıyordum. Bu sabah evdeki kaset testi yaptım. Görselini ekleyeceğim. 5 dk içerisinde silik bir çizgi belirdi. Gözle, fotoğrafta olduğundan daha net gözüküyor. Ardından hemen eczaneden erken gebelik testi alıp yaptım. İlk idrarım değildi. Onda ise belli belirsiz bir çizgi çıktı. Yarın sabah tekrar kaset test deneyeceğim. Sizler silik çizgiyi görüyor musunuz acaba? Ya da daha önce başına böyle bir durum gelen var mı?
Teşekkür ediyorum. Sizlere de hayırlı olsunVar gibi görünüyor canım kan testiyle netleştir