- 8 Kasım 2018
- 517
- 529
- 26
Rica ederim hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaTeşekkür ediyorum. Sizlere de hayırlı olsunyarınki kaset teste göre hemen kan testi vereceğim. Planlı bir şey olmadığı için evham yaptım.
Bnmde adetime 6 gün kala yaptğm erken gebelik testi negatifti, 3 gün sonra pozitifArkadaşlar adetimin7,9gunleri ilişki oldu sonra 10.gunde gece yumurta akı gibi akıntı geldi ve günde değerlendirdi eşim işinden dolayı başka bir şehire gitmek zorunda kaldı son ilişkinin ustunden12gun gecti test yaptım evde negatif acaba bu ay için daha umut varmı yoksa olsa çıkarmıydi12 günde cvp yazarsanız çok sevinirim
bnde görüyormMerhaba, yarın adet tarihim. Ama bir haftadan beri regl belirtileri yaşıyordum. Bu sabah evdeki kaset testi yaptım. Görselini ekleyeceğim. 5 dk içerisinde silik bir çizgi belirdi. Gözle, fotoğrafta olduğundan daha net gözüküyor. Ardından hemen eczaneden erken gebelik testi alıp yaptım. İlk idrarım değildi. Onda ise belli belirsiz bir çizgi çıktı. Yarın sabah tekrar kaset test deneyeceğim. Sizler silik çizgiyi görüyor musunuz acaba? Ya da daha önce başına böyle bir durum gelen var mı?
Merhaba ben de aynı testi yaptım benimde adetime 4 gün kala çok silik çizgi çıktı hemen kan verdim değerim 1.20 çıktı artar mı bilmiyorum bekliyorumEvet fotoğraflarda nedense net çıkmıyor ama gözle görünebiliyor birda atim
5 dk içerisinde çıktıysa hamilesin tebrik ederim banada duanı esirgeme olurmuBu da benim prodoctor marka erken gebelik testi adetime 4 gün var. Yalancı çizgi mi szce
Evet hemen çıktı canım ederm tabiii hayırlısı hakkımızda5 dk içerisinde çıktıysa hamilesin tebrik ederim banada duanı esirgeme olurmu
Sağol Allah razı olsunEvet hemen çıktı canım ederm tabiii hayırlısı hakkımızda
Merhaba hemenmi çıkmıştı silik yoksa bı kaç saat sonramı benimde ilkten bole var gibi goruodum. Sonra. Bı kac saat sonra baktimki ikinci çizgi belirlemişBenim de adetimden 3 gun once yaptigim testte sizinkisi gibi cok cok silik bir cizgi cikmisti. Su an 15 haftalik hamileyim :)
Hemen testi yapar yapmaz cikmisti cok silik bir cizgi ve ordaydi kaybolmamisti saatler sonra bile. Ama o kadar silikti ki herkes farkedemiyordu.Merhaba hemenmi çıkmıştı silik yoksa bı kaç saat sonramı benimde ilkten bole var gibi goruodum. Sonra. Bı kac saat sonra baktimki ikinci çizgi belirlemiş
İnsALLAH bende hamileyimdir dua edin bizlerde İnsALLAHHemen testi yapar yapmaz cikmisti cok silik bir cizgi ve ordaydi kaybolmamisti saatler sonra bile. Ama o kadar silikti ki herkes farkedemiyordu.
Evet varmış. Bu sabah kan testi verdim. BetaHCG 68,64. Aile hekimi şüpheli olduğunu pazartesi günü tekrar test yaptırmam gerektiğini söyledi. Bu arada regl 2 gün gecikti.Bnmde adetime 6 gün kala yaptğm erken gebelik testi negatifti, 3 gün sonra pozitif
bnde görüyorm
Bugün sağlık ocağında kan verdim. Betahcg 68,64. Şüpheli olduğunu ve pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Sizin ilk haftalarda değeriniz nasıldı?Var gibi görünüyor canım kan testiyle netleştir hayırlı olsun şimdiden
Çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde iki katına çıkar ben bir kere yaptım test geç öğrendim 6409 du betam iki gün sonrada keseyi gördükBugün sağlık ocağında kan verdim. Betahcg 68,64. Şüpheli olduğunu ve pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Sizin ilk haftalarda değeriniz nasıldı?
Çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Çok sevindim inşallah sağlıklı bir şekilde iki katına çıkar ben bir kere yaptım test geç öğrendim 6409 du betam iki gün sonrada keseyi gördük
Canım tekrar test verdin mi son durum neBugün sağlık ocağında kan verdim. Betahcg 68,64. Şüpheli olduğunu ve pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Sizin ilk haftalarda değeriniz
Geçmiş olsunMerhaba benim 3 gün geçtikten sonra kanım geldi beta hcg ye baktırdık 10 çıktı yani kimyasalmış maalesef artık kesinlikle adet 1 hafta geçmeden test yapmam
Dün tekrar kan testi verdim, 400 civarıydı. Takibe başladılar. Bir de kandan önce kaset test yaptım, bu defa iki çizgi de net ve koyuydu.Canım tekrar test verdin mi son durum ne