Geçmiş olsun genetik test falan yaptırdınız mi pekiAynı bende diyorum yapmam diye eşim diyo dayanamazsın diyor. İlk hamilelik te bir gün gecti öyle çıkmıştı pozitif ama malesef 4 buçuk ikiz gebelim karnımda kalpleri durdu.
Yok yaptrmadm doktor demişti tek yumurta ikizi çok riskli dedi birbirini boğmus ölebilir dedi giitim özel hastanede ilgisiz bir doktora gittim ve ben de bilgisiz olıdm dan dolayı o zaman da sonuç alamadım sonra başka doktora gittim rahatlıkla hamilelik kalabilirsin 3 ay korın dedi Biz de yeni bıraktık bakalım artıkGeçmiş olsun genetik test falan yaptırdınız mi peki
Malesef araştırılmadı. Bayram dan sonra eger bir kontrole gitmek istiyorumÇok geçmiş olsun4,5 ay da az bir süre değil
Araştırıldı mı nedeni?
Hayırlısı olsun inşallahYok yaptrmadm doktor demişti tek yumurta ikizi çok riskli dedi birbirini boğmus ölebilir dedi giitim özel hastanede ilgisiz bir doktora gittim ve ben de bilgisiz olıdm dan dolayı o zaman da sonuç alamadım sonra başka doktora gittim rahatlıkla hamilelik kalabilirsin 3 ay korın dedi Biz de yeni bıraktık bakalım artık
Kan pıhtılaşma sorunu olabilir.Malesef araştırılmadı. Bayram dan sonra eger bir kontrole gitmek istiyorum
İnşallah gidecem Rabbım nasip ederseKan pıhtılaşma sorunu olabilir.
Forumdan birisinin de başına gelmiş. Doktora gidip 1 kez de düşüğüm oldu demiş ve genetik testi yapmışlar. Bence kesinlikle siz de yaptırın. Bir de kan pıhtılaşma testleri olsun. Sanırım onu genetik bölümünde de bakıyorlar
İnşallah gidecem Rabbım nasipKan pıhtılaşma sorunu olabilir.
Forumdan birisinin de başına gelmiş. Doktora gidip 1 kez de düşüğüm oldu demiş ve genetik testi yapmışlar. Bence kesinlikle siz de yaptırın. Bir de kan pıhtılaşma testleri olsun. Sanırım onu genetik bölümünde de bakıyorlar
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallahen hayırlı zamanda Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin inşallah
Bana dediniz sanırımAy cok güzel Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım hamilelik belirtileri adet belirtileri ile nerdeyse birebir aynı oldu bende tek farklılık reglime 1 hafta kala sağ kasigima ara ara sizi giriyordu . Umarım hamilesindir isteyen herkese nasip etsin rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetineArkadaşlar merhaba ben 4 mayıs adet günüm olması gerekiyor belim de bir yanma var ayaklarıma sızlama giriyor hiç adet olamadn böyle ağrılar hissetmedm acaba bel yanması hamilelik belirtisi olabilir mı
Amin inşallahCanım hamilelik belirtileri adet belirtileri ile nerdeyse birebir aynı oldu bende tek farklılık reglime 1 hafta kala sağ kasigima ara ara sizi giriyordu . Umarım hamilesindir isteyen herkese nasip etsin rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine
Bende bugun adet oldum
Ben daha olmadım test yapmaya korkuyorumBende bugun adet oldumnasip etsin Rabbım en yakın zamanda inşallah
Adet olacak gibi karnında ağrı sancı var mı yada akıntı sık idrar falanBen daha olmadım test yapmaya korkuyorumRabbim en kısa zamanda hayırlısını versin inşallah
Acayip akıntı var karında şişlik birazda ağrı başımda çok ağrıyor sanki çıkacakAdet olacak gibi karnında ağrı sancı var mı yada akıntı
Sık tuvalete çıkıyo musun peki uykuya düşkünlük ne bileyim birden acıkma falanAcayip akıntı var karında şişlik birazda ağrı başımda çok ağrıyor sanki çıkacak
Bir haftayı geçkin kabızlık var uykuda iyice arttıSık tuvalete çıkıyo musun peki uykuya düşkünlük ne bileyim birden acıkma falan
Kabızlık degil de idrar daha çok belli eder kendini ben üst üste sıkışık idrara çıkmaya başlamıştım öğrenmeden iki üç gün önce şüphelenmiştim ama çocuk beklemedigim için önemsememiştim yap gitsin testi adet olana kadar yolu var boşverBir haftayı geçkin kabızlık var uykuda iyice arttı
Yarın olmam gerekiyor evde test yok yarın yapicam inşallahKabızlık degil de idrar daha çok belli eder kendini ben üst üste sıkışık idrara çıkmaya başlamıştım öğrenmeden iki üç gün önce şüphelenmiştim ama çocuk beklemedigim için önemsememiştim yap gitsin testi adet olana kadar yolu var boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?