Gebeliğe Hazırlık Adete 2 kala bel ağrısı ve ayak sızlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın olmam gerekiyor evde test yok yarın yapicam inşallah 😄 hayırlı olsun bebeğiniz inşallah 🌺 testi ne zaman yapsam ki malum ramazan
Bayramı Seyranı yok ki bunun evde yapacaksan sabah ilk idrarla yap ya da doğru sağlık ocağına git kan ver kafan rahat olsun belki varsa evde belli olmaz benim 3 gün gecikince bile evde belli olmadı 4. Gün akşam gölge gibiydi 🤭

Bayramı Seyranı yok ki bunun evde yapacaksan sabah ilk idrarla yap ya da doğru sağlık ocağına git kan ver kafan rahat olsun belki varsa evde belli olmaz benim 3 gün gecikince bile evde belli olmadı 4. Gün akşam gölge gibiydi 🤭
Yaa 🙄 Çarşamba cuma kan alıyor sağlık ocağı adet olmazsam giderim . Sizin belirtiler nelerdi 😌

Arkadaşlar merhaba benim son adet tarihim 10 nisan. 4-5 gün önce göğüslerimde şişme ve hassasiyet oluştu ve hâlâ devam ediyor. Kasıklarım ve belim çok fena şekilde ağrıyor 22 günde bir adet olduğum için şuan adetim 5 gün gecikmiş durumda. Eşim askeri personel yaşadığımız yerden dolayı gebelik testi alamıyorum çünkü eczane yok. İnternetten gelmesini bekliyoruz ama içim içimi yiyor. Sizce hamilemiyim ?

Back
X