Gebeliğe Hazırlık Adete 2 kala bel ağrısı ve ayak sızlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba ben 4 mayıs adet günüm olması gerekiyor belim de bir yanma var ayaklarıma sızlama giriyor hiç adet olamadn böyle ağrılar hissetmedm acaba bel yanması hamilelik belirtisi olabilir mı
Aynı belirtileri yaşıyorum ve test yaptım sadece ışıkta görülen Bi çizgi var fotograflar da netleyemiyorum var mıdır acaba ya

Eklentiler

• IMG_20210501_141747.webp
    IMG_20210501_141747.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 499
Arkadaşlar merhaba ben 4 mayıs adet günüm olması gerekiyor belim de bir yanma var ayaklarıma sızlama giriyor hiç adet olamadn böyle ağrılar hissetmedm acaba bel yanması hamilelik belirtisi olabilir mı
Bende hiç belirti olmadı doğrusunu söylemek gerekirse hep adet olacam sandım bugün öğrendim hamile olduğumu

Test yaptım ben negatif çıktı 🤦🏻‍♀️🥺
IMG20210501164645.webp

Hadi ya üzülme belki kan da çıkar. Biraz daha bekle bakalım gec döllenme de olabilir.
Bakalım adet günüm geçene kadar daha da test yapmam diyorum her ay yine yapıyorum yine 😏

Bakalım adet günüm geçene kadar daha da test yapmam diyorum her ay yine yapıyorum yine 😏
Aynı bende diyorum yapmam diye eşim diyo dayanamazsın diyor. İlk hamilelik te bir gün gecti öyle çıkmıştı pozitif ama malesef 4 buçuk ikiz gebelim karnımda kalpleri durdu.

Aynı bende diyorum yapmam diye eşim diyo dayanamazsın diyor. İlk hamilelik te bir gün gecti öyle çıkmıştı pozitif ama malesef 4 buçuk ikiz gebelim karnımda kalpleri durdu.
Çok geçmiş olsun:( 4,5 ay da az bir süre değil:(
Araştırıldı mı nedeni?

İnşallah sağlıkla kucağınımıza almak bizlerede nasip olur

Back
X