• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil bakarmısınız acaba hamile olabilirmiyim

menekse122

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
3
0
1
18
Hanımlar merhaba benim Nisan 18’ de adet olmam gerekiyordu ama 3 gün geçti yinede olmadım şiddetli adet sancımda var ha adet oldum ha olacağım diyorum ama tık yok gaz sancımda var 4/5 gündür özellikle ayağa kalkınca iş yapınca karnıma kramp gibi giriyor ağrı kasıklardada ara ara oluyor Ağrı test yaptırmak istiyorum ama yine olumsuz sonucu görürüm diye yapmıyorum

Hanımlar merhaba benim Nisan 18’ de adet olmam gerekiyordu ama 3 gün geçti yinede olmadım şiddetli adet sancımda var ha adet oldum ha olacağım diyorum ama tık yok gaz sancımda var 4/5 gündür özellikle ayağa kalkınca iş yapınca karnıma kramp gibi giriyor ağrı kasıklardada ara ara oluyor Ağrı test yaptırmak istiyorum ama yine olumsuz sonucu görürüm diye yapmıyorum
Boyle dusunup durmanin da mantigi yok. 3 gun gecikmis test yap varsa çıkar.

Yaptınmı test korkunun ecele fsydası yok

Back
X