- 26 Aralık 2020
- 365
- 435
- 53
- 31
Aynı belirtileri yaşıyorum ve test yaptım sadece ışıkta görülen Bi çizgi var fotograflar da netleyemiyorum var mıdır acaba yaArkadaşlar merhaba ben 4 mayıs adet günüm olması gerekiyor belim de bir yanma var ayaklarıma sızlama giriyor hiç adet olamadn böyle ağrılar hissetmedm acaba bel yanması hamilelik belirtisi olabilir mı
Testi atabilir misiniz. Adet gününüz geçti miAynı belirtileri yaşıyorum ve test yaptım sadece ışıkta görülen Bi çizgi var fotograflar da netleyemiyorum var mıdır acaba ya
4 mayıs da bekleyecem bakalım ona göre yapmak istiyorumbublar regl belirtileri de olabilir.
4 Mayıs ise erken gebelik testi yaptırabilirsiniz
Evet geçti perşembe ommam lazımdıTesti atabilir misiniz. Adet gününüz geçti mi
Bende hiç belirti olmadı doğrusunu söylemek gerekirse hep adet olacam sandım bugün öğrendim hamile olduğumuArkadaşlar merhaba ben 4 mayıs adet günüm olması gerekiyor belim de bir yanma var ayaklarıma sızlama giriyor hiç adet olamadn böyle ağrılar hissetmedm acaba bel yanması hamilelik belirtisi olabilir mı
Hayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsinBende hiç belirti olmadı doğrusunu söylemek gerekirse hep adet olacam sandım bugün öğrendim hamile olduğumu
Deliklerin orda sanki belli bellisz var gbi inşallah da vardır.Görebilen varsa tek değilimdir
Evet tam orda belli belirsiz var inşallah vardır 6 yıllık evliyim umarım vardırDeliklerin orda sanki belli bellisz var gbi inşallah da vardır.
Amin sağolun darısı başınızaHayırlı olsun canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin
AminAmin sağolun darısı başınıza
İnşallah vardır şu mübarek ramazan ayında Rabbim kimsenin kucagını boş koymasınEvet tam orda belli belirsiz var inşallah vardır 6 yıllık evliyim umarım vardır
Test yaptım ben negatif çıktı
Hadi ya belki geç döllenmedir
Hadi ya üzülme belki kan da çıkar. Biraz daha bekle bakalım gec döllenme de olabilir.
Bakalım adet günüm geçene kadar daha da test yapmam diyorum her ay yine yapıyorum yineHadi ya üzülme belki kan da çıkar. Biraz daha bekle bakalım gec döllenme de olabilir.
Aynı bende diyorum yapmam diye eşim diyo dayanamazsın diyor. İlk hamilelik te bir gün gecti öyle çıkmıştı pozitif ama malesef 4 buçuk ikiz gebelim karnımda kalpleri durdu.Bakalım adet günüm geçene kadar daha da test yapmam diyorum her ay yine yapıyorum yine
Çok geçmiş olsunAynı bende diyorum yapmam diye eşim diyo dayanamazsın diyor. İlk hamilelik te bir gün gecti öyle çıkmıştı pozitif ama malesef 4 buçuk ikiz gebelim karnımda kalpleri durdu.
İnşallah sağlıkla kucağınımıza almak bizlerede nasip olurAynı bende diyorum yapmam diye eşim diyo dayanamazsın diyor. İlk hamilelik te bir gün gecti öyle çıkmıştı pozitif ama malesef 4 buçuk ikiz gebelim karnımda kalpleri durdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?