- 28 Haziran 2011
- 61.654
- 154.797
- 898
- Konu Sahibi nurnursrca
-
Şimdi bile gitsen acilde kan verirsin bir saate öğrenirsin canımYarın olmaz ki haftasonu((((( ve yatılı misafir varrr
Evet canım mesela basım ağrıyor dersin ilaç icecegim ama gebelik ihtimali de var icemiyorum ilacımi bir bakalım deHastane çok uzak arabada YOk çok zor bu saatlerde ama gündüz vakti olur mı olur gidebilirim . Ben bir kere daha gitmiştim ama 2 saat oyaladılardı artık eskisi gibi değil herseye müdahale etmiyoruz demişlerdi . Durumu izah etsem gebelik şüphesi filan olur mu acaba
Bence kwsjnlikle hamileskn benim yengeminde aynen ole 2 hafif silikti bi kac gin snra netlesti kesn kesssnnn tepriklerr :)Ağzından bal damlıyor hadi inşAllah:*)
Gozun aydinnn cnmmm bebisini kucagina almayo nasip etsin ptesi cizgi netlesir merak etmeVayyyyy iyi yöntemmişşş ya çok sağol vAllaaa:)))
Bence hamilesinnn bak kesinn kesinnn yuregini ferah tut smidden saglikli beslenmeye basla :)Çok heyecan yapıyorum günler bitmiyor pazartesi gideceğim
Hamissin canim tebrikler :) benim ilk test kamerada gozukmeyecek kadar silikti :)Var dimi bana mı öyle geliyor öncekiler de bu bile yoktu
Kızzzzz ay hadi inşaAllah . Bebişin teyzeleri bile hazır hadi benle olsunda ilk size haber edeyimmmmm:))))Bence hamilesinnn bak kesinn kesinnn yuregini ferah tut smidden saglikli beslenmeye basla :)
Bak ya bende onu diyecektim bugün erken gebelik testi yaptım da kamerada bir türlü çıkaramadım neyse atmım bana deli diyecekler dedimHamissin canim tebrikler :) benim ilk test kamerada gozukmeyecek kadar silikti :)
Cnm smdi netten baktm yabanci sitete domestosla hamileligini anliyosn ama ne kadar dogru bilmem domestasu ve idranini birlestiruyorsn kopururse hamilesindr yazioo bende meraktan denedim adetime 10 gn var baktim kopurdu dedim yalan heralde bide sen dene bakalmmm sen kesn hamilesndrde bende merak ettm ne kadar dogruluk payi var diyeKızzzzz ay hadi inşaAllah . Bebişin teyzeleri bile hazır hadi benle olsunda ilk size haber edeyimmmmm:))))
10 saniye bekleyin yazıyormuş bende 15 20 saniye beklettim acaba yanılması var Mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?