Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala OVÜLASYON TESTİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hastane çok uzak arabada YOk çok zor bu saatlerde ama gündüz vakti olur mı olur gidebilirim . Ben bir kere daha gitmiştim ama 2 saat oyaladılardı artık eskisi gibi değil herseye müdahale etmiyoruz demişlerdi . Durumu izah etsem gebelik şüphesi filan olur mu acaba

Evet canım mesela basım ağrıyor dersin ilaç icecegim ama gebelik ihtimali de var icemiyorum ilacımi bir bakalım de

Yavaş yavaş belirtiler ağırlaşıyor göğüsler acayip narinleşti öyle ama aman agrı var diyemem ama ufak ağırlar benle yaşıyor . Özellikle koltuk altım ile göğüs arası birinci derece agrıyor birde göğsümün karınla birleştiği yer . Her zaman ki gibi yiyorum iştahım açık diyemem amaa bir Haftada bir buçuk kilo almışım

Kızzzzz ay hadi inşaAllah . Bebişin teyzeleri bile hazır hadi benle olsunda ilk size haber edeyimmmmm:))))
Cnm smdi netten baktm yabanci sitete domestosla hamileligini anliyosn ama ne kadar dogru bilmem domestasu ve idranini birlestiruyorsn kopururse hamilesindr yazioo bende meraktan denedim adetime 10 gn var baktim kopurdu dedim yalan heralde bide sen dene bakalmmm sen kesn hamilesndrde bende merak ettm ne kadar dogruluk payi var diye

Ya ben bir kere denemiştim limonla karbonat ile filan hep hamile çıktı ama değildim :) pek inanasım gelmiyor sem öyle mi denedin yoksa

Kızlar dün akşam yapmıştım şu 6 gün kala yapan testler var ya onlardan . Hafif bir çizgi oluşmuştu sabah baktım net bir çizgi :)))))

Eklentiler

• 5AF364E2-7355-481C-A06E-B2F978987454.jpeg
    24,7 KB · Görüntüleme: 129
Ama diğer gebelik testleri hala YÖK gibi birşey bu bağırıyor diğeri naz yapıyor . Kan verdim bugün hadi dua edin de pozitig olsun ((

Benim de adetim 22 Kasım çok merak ettim akşama gidip yapicam bende ovilasyon testi,ilk çocuğuma hamile kalmadan önce almıştım o testlerden şimdi kardeş istiyoruz.28 günde Bir adet oluyorum,14, gün falan olur yumurtlama testi yapmadım, geçen hafta altı gün varken bı test yaptım yumurtlama günü geçtiği halde koyu çıktı resmi atmadiysam koyayım birazdan ama akşama yeni bir test yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…