• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala OVÜLASYON TESTİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyeyim ozaman napım üzülürüm gerçekten henüz ilk denemeler ama insan istiyor işte
Diger mesajlarinida okudum canim bencede bekle biraz daha. İlk denemelerse zaten hic kafana takma. Olur allahin izni ile

Diger mesajlarinida okudum canim bencede bekle biraz daha. İlk denemelerse zaten hic kafana takma. Olur allahin izni ile
Yo kafaya takma değil ama vücut ta alışık olmadık agrılar hissedince gerildim agzımda uçuklar çıkıyor normalde 35 li ateşleri gören ben şimdi 36.6 dan aşagıya görmüyorum haliyle gerildim gurbetteyim eşim askeri personel oturup anlatacak kimse YÖK danışacak insan Yok yalnızlık zor

Canm eğer gebelik çıkmazsa tumurtaliklarina bakır derim çünkü yumurtalık kistide aynı belirtileri veriyor adet gecikmesi göğüs acimasi vs
Geçen ay genel ultrason a girdim tahlillerimi vs yaptırdım Allah’ımın izni ile aksi birşey çıkmadı . Eğer yeni oluşan. Birşey yoksa tabi

Çok ilginç bir detayı geçmek istemiyorum . Dün değil ondan önceki gün iki Dudağımın birleştiği ara varya orda uçuk çıktı sol tarafta . Bugün Akşama doğru da sağda çıktı . Ateş 37.1

Anladm canm ozaman geceliktir insallah.vajinal ultrasonda çıkıyor genelde kist olursa bende adet olmadım 5 gün geçti kasik ve göğüs agrım var vs şüphelendim ama yumurta kisti olduğu cıktı o yüzden dedim

Çok ilginç bir detayı geçmek istemiyorum . Dün değil ondan önceki gün iki Dudağımın birleştiği ara varya orda uçuk çıktı sol tarafta . Bugün Akşama doğru da sağda çıktı . Ateş 37.1
Canım ovulasyon testi herkeste silik çıkar çünkü herkesin vücudunda lh mevcuttur. Ama gebelik ve yumurtlama dönemi fazlalaşır koyuluk artar göğüs ağrısı da artar. Senin de koyuluk devam edrse gebelik olur

Anladm canm ozaman geceliktir insallah.vajinal ultrasonda çıkıyor genelde kist olursa bende adet olmadım 5 gün geçti kasik ve göğüs agrım var vs şüphelendim ama yumurta kisti olduğu cıktı o yüzden dedim
Hımmmmm ay umarım hemencik geçer seni yormaz ve uğraştırmaz :((( çok korkarım böyle şeylerden aslında yeni evliyim 5 ay oldu kadın olmak çok meşakkatli çok gecikme agrı nedir bilmezdim işte vücut ueni yeni alışıyor belkide

Canım ovulasyon testi herkeste silik çıkar çünkü herkesin vücudunda lh mevcuttur. Ama gebelik ve yumurtlama dönemi fazlalaşır koyuluk artar göğüs ağrısı da artar. Senin de koyuluk devam edrse gebelik olur
Eşime de aldırmaktan yoruldum kızıyor artık :)) neyse bakalım bekleyeyim varsa nasipte öyle yada böyle çıkar . Ama ağrıya ne iyi gelirin peşine düşmem lazım merhem sürsem mesela

Eşime de aldırmaktan yoruldum kızıyor artık :)) neyse bakalım bekleyeyim varsa nasipte öyle yada böyle çıkar . Ama ağrıya ne iyi gelirin peşine düşmem lazım merhem sürsem mesela
Canım internetten toplu sipariş ver daha uygun oluyor. Adetlerin düzenli ise bir kaç gün bekle testi yenile kesinlikle

Hımmmmm ay umarım hemencik geçer seni yormaz ve uğraştırmaz :KK43:(( çok korkarım böyle şeylerden aslında yeni evliyim 5 ay oldu kadın olmak çok meşakkatli çok gecikme agrı nedir bilmezdim işte vücut ueni yeni alışıyor belkide
Aynen canım benimde 6 ay oldu testler den sıkıldım artık şu kistten kurtulup çalışmaya başlamam gerek rabbim isteyen herkese nasip etsin insallab

Aynen canım benimde 6 ay oldu testler den sıkıldım artık şu kistten kurtulup çalışmaya başlamam gerek rabbim isteyen herkese nasip etsin insallab
Ah kıyamam sana müminin mümine duası kabul olurmus o kucağın hayırlı evlatla dolsun inşAllahhhhhh stres yapma dua et

Bak az önce bir grupta okudum ovulasyon testinde çıkmamış kanda çıkmış gebe olduğu
Allahım ya herkeste ayrı telden mi çalıyor yani ??? İşte şu geç döllenme olayı işin rengini değiştiriyor. En geç pazateysi ye kadar beklerim o gün e kadar olmazsam test mest uğraşmam direk sağlık ocağı

Allahım ya herkeste ayrı telden mi çalıyor yani ??? İşte şu geç döllenme olayı işin rengini değiştiriyor. En geç pazateysi ye kadar beklerim o gün e kadar olmazsam test mest uğraşmam direk sağlık ocağı
Herkesin vücudu farklı ınş güzel haberler alırsın umarım hamilesindir

Canım yeni hamilesin gözün aydın rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş. Öğrenmeden önceki ve şimdi ki belirtilerini yazar mısın
Sagil canim. Allah tum isteyenlere nasip etsin. Belirti istahta artis gogus damarlarim belirgindi. Birde ayaklarim cok usudu hep buz gibiydi. Suanda pek birsey yok ara ara usume devam ediyor. İstahta devam. Goguslerim az daha hassaslasti. Birde sabah yataktan cikmadan atesim 36.7-36.8 cikti sonradan bakmadim.

Back