• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 2 gün kala OVÜLASYON TESTİM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
0E233046-6C80-4A91-BDBF-E3DE806E7A96.jpeg

evet çok silik değil
ama gebelik yok demiştin dimi?

sen daha gebelik testi yapmadınmı yani?

Gerçi ben bu markadan pek memnun kalmadım orası ayrı birşey . Evet kopkoyu çıktı iki gün yani cımateusi pazar ertesi gün gittim gebelik yok

biraz daha bekle bakalım
adet olmadıgın sürece umut var

Yaptım tabiki birşey çıkmadı silik ye çıkmadı . Muhtemelen ben adetimin 28. Günü yumurtladım . Şöyle anlatayım 28. Gün koyu kontrol çizgimden de koyu çıktı ilkkez böyle birşey oldu ama C çizgisi yanında silik kaldı . 29 gün ise hemen hemen ikisi eşit diyebileceğim gibi çıktı sonra da gittim kan testi verdim Çünkü hamileyim sandım negatif çıkınca misafir filan derken yapmadım aklıma da getirmemeye çalıştım ama belirtilerim ben burdayım diye bağırıyor . Göğüsler artok çok hassaslaştı . Ve ben hayatımda göğüs agrısı nedir bilmem çok şiddetli adet olurum ama asla ne göğsüm ne kolum bacağım ağrımaz sadece karın agrısı çekerim .

Canim hamile kalmadan once bende inanmiyordum. Suan hamileyim ve testim bu. T cizgisi c den daha koyu

Eklentiler

• IMG-20171116-WA0003.jpg
    IMG-20171116-WA0003.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 127
Ayyyy tebrikler canımmm Hadi hayırlı olsun :)
Anlatsana maceranı ne zamandı yumurtlaman
Sagol canim darisi basina. Yumurtlamam 28-29 ekimdi. 8kasimda ovu testi hafif silikti gebelikte yaptim oda silik cikti kan verdim 29 cikti. Dunki kan 1260 cikti ve sirf meraktan ovuyu yeniden denedim boyle cikti. Yani hamileligim yeniyken daha acikti rengi.

Yani 1 hafta sonra 29 çıktı öyle mi ben de 11 kasımda yumurtlamışsam yarın filan çıkmaz mı acaba çok merak ettim şimdi

Gebelik yoksa ovü testi silik te olsa çıkmaz mı ben 15 adet ovü testi yaptım koyu olmayan hepsi silik çıkardı bom boş çıktığını hiç bilmem . Bunun nedenini biliyor musunuz

Yani 1 hafta sonra 29 çıktı öyle mi ben de 11 kasımda yumurtlamışsam yarın filan çıkmaz mı acaba çok merak ettim şimdi
Yok canim ay 31. Tam 11. Gunde simsilik cikti. Normalde 14 gun sonra yapilmali bazilarinda gec dollenir yada bebek gec gelir rahme. Simdi yapma havaya varsada cikmaz uzulursun

Gebelik yoksa ovü testi silik te olsa çıkmaz mı ben 15 adet ovü testi yaptım koyu olmayan hepsi silik çıkardı bom boş çıktığını hiç bilmem . Bunun nedenini biliyor musunuz
Canim bilindigi uzere ovu testi genelde sadece yumurtlama zamani kopkoyu cikar. Silik cikmasi bisi ifade etmez. Birde adete bir iki gun kala koyu cikanlar var oda gebelikten. Tabi istisnalarda var

Back