- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi nurnursrca
göndersene canımEvet şimdi denedim de silik baya baya ama net çok silik değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göndersene canımEvet şimdi denedim de silik baya baya ama net çok silik değil
Değişiyor ozaman bir bayanın yumurtlama günü .O zaman geç yumurtladın belli olmaz sen yinede dene regl gecikir zaten on gün sonra gelir yumurtlama geciktiği için
Canım büyük ihtimal en koyu çıktığı gün yumurta çatlamaya hazırdı şuanda da göğüslerinin ağrıması yumurtanın çatladığını gösteriyor. Giderek yine koyulasirsa gebelik olmuş olacak. Çok silik çıkmamışDeğişiyor ozaman bir bayanın yumurtlama günü .
Sagol canim darisi basina. Yumurtlamam 28-29 ekimdi. 8kasimda ovu testi hafif silikti gebelikte yaptim oda silik cikti kan verdim 29 cikti. Dunki kan 1260 cikti ve sirf meraktan ovuyu yeniden denedim boyle cikti. Yani hamileligim yeniyken daha acikti rengi.Ayyyy tebrikler canımmm Hadi hayırlı olsun :)
Anlatsana maceranı ne zamandı yumurtlaman
Yok canim ay 31. Tam 11. Gunde simsilik cikti. Normalde 14 gun sonra yapilmali bazilarinda gec dollenir yada bebek gec gelir rahme. Simdi yapma havaya varsada cikmaz uzulursunYani 1 hafta sonra 29 çıktı öyle mi ben de 11 kasımda yumurtlamışsam yarın filan çıkmaz mı acaba çok merak ettim şimdi
Canim bilindigi uzere ovu testi genelde sadece yumurtlama zamani kopkoyu cikar. Silik cikmasi bisi ifade etmez. Birde adete bir iki gun kala koyu cikanlar var oda gebelikten. Tabi istisnalarda varGebelik yoksa ovü testi silik te olsa çıkmaz mı ben 15 adet ovü testi yaptım koyu olmayan hepsi silik çıkardı bom boş çıktığını hiç bilmem . Bunun nedenini biliyor musunuz