Adete 2 gün kala ovulasyon testi pozitif? Üstelik T çizgisi daha koyu!

kindergarten teacher

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
189
98
298
35
Sat 17 Ocak. 13. Gün ovulasyon testi pozitifti sonraki günü değerlendirdik. Bat 18 Şubat. 2 gün kala ovulasyon testi pozitif hatta T çizgisi daha koyu. Emin olmak için defalarca farklı saatlerde tekrarladım sonuç değişmedi. Gebelik testi yok elimde o yüzden buraya yazmak durumunda kaldım fikri olan var mı?

Sat 17 Ocak. 13. Gün ovulasyon testi pozitifti sonraki günü değerlendirdik. Bat 18 Şubat. 2 gün kala ovulasyon testi pozitif hatta T çizgisi daha koyu. Emin olmak için defalarca farklı saatlerde tekrarladım sonuç değişmedi. Gebelik testi yok elimde o yüzden buraya yazmak durumunda kaldım fikri olan var mı?
Bu şekilde hamileliğini öğrenen kişileri gördüm ben 🥳 inşallah vardır

Bu şekilde öğrenen ya da ilgisi yok diyenler var , sizin imkanınız varsa gebelik testi yaptığınızda bize de atarsanız en azından faydası olur, inşallah gebeliktendir, hayırlısıyla😇😍

Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
IMG_5201.webp

Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım
Eki Görüntüle 3569029
2. yumurtlama olmamış lh dalgalanan bir hormon normal böyle olması. Olurda T daha koyu çıkarsa ya da eşitlenirse 2. kez yumurtladığınızı düşünebilirsiniz.

Anladım peki bu durum gebelikle ilgili bir belirti olabilir mi
ovülasyonla gebeliği öğrenenlerin genelde T C den daha koyu ya da eşit oluyor konuyu açan hanımefendinin gibi. Sizinkinde normal lh dalgalanması bu testleri bende çok uzun süre kullandım oluyor böyle. Belki hamilesinizdir tabi ama onun bununla ilgisi yok

Back
X